Preuzela krunu

Ovo je nova Miss Universe koja predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote

Okrunjena Miss Hrvatske predstavljat će nas na izboru Miss Universe koji se sredinom prosinca održava u El Salvadoru.

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održan je 27. Miss Universe Hrvatske. Između šesnaest djevojaka, krunu je odnijela Andrea Erjavec, 23-godišnja studentica razredne nastave na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek Petrinja. Prošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski predala joj je blistavu krunu Zlatarne Dodić.

Lucciana Ćebo proglašena je prvom pratiljom, Sara Garac je izabrana kao druga pratilja, četvrtoplasirana finalistica je Mihaela Posavec, a petoplasirana odnosno četvrta pratilja je Polina Mytko. Titulu Miss simpatičnosti osvojila 21-godišnja Paola Kliba. Izabranih top 5 u natjecanju odgovarale su na pitanja žirija, a teme kojih o kojima su govorile vezane su za globalno zatopljenje, problematiku današnje mladeži, emancipaciju žena... Davor Garić vodio je program, a zapvjevali su Jacques Houdek i Groovetastic.

image

Ljepoticama je zapjevao Jacques Houdek

VEDRAN PETEH/ CROPIX

Andrea dolazi iz Perušića, govori engleski jezik i ponosna je na svoj rad na tome da postane bolja verzija sebe, na svoj emocionalni razvoj i sposobnost suočavanja s novim izazovima. U svojoj biografiji istaknula je da voli biti u pokretu i iskoristiti vrijeme na najkvalitetniji način, družiti se s obitelji i prijateljima, otići u kazalište i muzeje, a ranije je trenirala i košarku. Smatra da bismo svi u svijetu trebali imati pristup obrazovanju, informacijama i resursima kako bi se mogli aktivno uključiti u društvene procese i stvoriti pozitivne promjene u svijetu.

image

Misica nije mogla obuzdati emocije

VEDRAN PETEH/ CROPIX

Andrea će nas predstavljati na svjetskom izboru ljepote koji se održava u prosincu ove godine El Salvadoru. Istaknula je da bi se kao Miss zalagala za psihičko i fizičko zdravlje djece, jer smatra da je to jedan od najvećih problema s kojim se djeca suočavaju. Također, smatra da je važno ulagati u obrazovanje i osnaživanje roditelja kako bi mogli pružiti kvalitetnu njegu i podršku djeci u svim aspektima njihovog života.

image

Natjecateljice su pozornicom prošetale i u kupaćim kostimima

VEDRAN PETEH/ CROPIX
image

Miss Universe Hrvatske 2023. je Andrea Erjavec

VEDRAN PETEH/ CROPIX
Linker
16. travanj 2024 02:00