Svaka čast

Oprezna glumica skriva intimu od javnosti: Slavna mama tri je godine skrivala ‘slatku‘ tajnu!

Glumica Diane Kruger kći je rodila još 2018., a javnost je tek sada doznala ime djevojčice.

Diane Kruger i Norman Reedus među svojim kolegama drže neobičan rekord, plavokosa zvijezda filma Nemilosrdni gadovi i glumac najpoznatiji po ulozi u serijalu Živi mrtvaci uspjeli su čak tri pune godine zadržati za sebe ime njihove kćerkice.

Vrlo je vjerojatno da bi Kruger tu obiteljsku simpatičnu tajnu još dugo čuvala da ovih dana ne promovira njezinu knjigu simbolična naziva A Name From the Sky za čije ju je pisanje djelomično i potaknula njezina kći.

image

Kći Diane i Normana zove se Nova Tennessee.

JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Slavni roditelji malenoj su nadjenuli jedinstveno ime - NovaTennessee.

U intervju za People Kruger je objasnila i odakle ideja za takvo ime.

"Kći sam rodila s 42 godine, a Nova na latinskom znači početak, što za mene njezino rođenje i jest bilo. Uz to, Norman i ja obožavamo američku državu Tennessee. Tamošnji planinski lanac Smoky Mountains omiljeno nam je mjesto za vožnju motociklom", ispričala je Kruger, koja i otkrila da u obitelji malenu od milja zovu Noonoo ili Neenee.

image

Par je tri godine skrivao kćerino ime.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kruger i Norman, koji iz veze s bivšim top modelom Helenom Christensen ima 22-godišnjeg sina Mingusa, od rođenja kćerkice još na društvenim mrežama nisu objavili njezino lice. Štoviše, Kruger je 2019. uputila javni apel paparazzima da ne objavljuju fotografije njezine djevojčice.

"Iako razumijemo da bi neki ljudi željeli vidjeti sliku naše kćeri, kao njezini roditelji želimo joj omogućiti da odrasta u anonimnosti, poput druge djece. A tako smo i sami sigurniji", smatra oprezna mama.

Čitajte i: Nemilosrdno gadan Quentin Tarantino: Glumica Diane Kruger opisala je kakve je sve muke prolazila radeći sa slavnim redateljem

Linker
11. travanj 2024 23:53