Zaslužen odmor

Odluka je zaista bila dobra! Bivši gradonačelnik Splita uživao uz suprugu i dobru glazbu

Nakon mandata kao gradonačelnik Splita, za vrijeme kojeg je osim borbe za grad vodio i borbu za vlastito zdravlje, Andro Krstulović Opara uživa u zasluženom odmoru u društvu voljene supruge.

Donedavni gradonačelnik najljepšeg grada na svijetu, Andro Krstulović Opara, zasluženo se odmara i uživa u ljetnim danima i šušuru koji s njima dolazi. U društvu supruge Danijele Marasović Krstulović poslušao je koncert naše glazbene dive Nine Badrić na Peristilu.

I kada je obnašao dužnost gradonačelnika nije propuštao važne događaje u Splitu, a tako je i sada. Sa suprugom Danijelom svesrdno je podržavao kulturne događaje u svom gradu, a nastavio je tako čini i nakon isteka mandata.

image
SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Slavila i iz kuće ‘izvukla‘ cijelu splitsku estradu - Nina Badrić zablistala u haljini sirena kroja

Bračni par, modno usklađen i neporgešiv, nisu propustili ovaj intimni koncert kojim je Nina proslavila svoj rođendan i počastila Splićane svojom glazbom.

Donedavni gradonačelnik na ovaj je glazbeni događaj došao u ležernom, a opet elegantnom, ljetnom izdanju. Bijelu košulju kombinirao je uz tamne hlače, a 'morski' štih očitovao se u nekoliko raskopčanih gumba i ležerno podvijenim rukavima.

image
Na Peristilu je Ninu Badrić poslušala cijela splitska 'krema'.
SASA BURIC/CROPIX

Gospođa Danijela i ovog je puta bila modno nepogrešiva dugu ljetnu haljinu u nijansama zelene kombinirala je uz decentan nakit među kojim su naušnice cijelu priču digle na svečaniju razinu.

Najbolja odluka u životu

Početkom studenog prošle godine, tada aktualni splitski gradonačelnik, odlučio je da se neće kandidirati na lokalnim izborima. Iako je kao omiljeno gradsko lice imao vjerojatno velike šanse da osvoji još jedan mandat, Andro Krstulović Opara stavio je privatni život ispred onog poslovnog.

image
SASA BURIC/CROPIX

"Nakon liječničkih pregleda obavljenih prošlog tjedna i nakon razgovora s obitelji i konzultacija s liječnicima, odlučio sam se posvetiti bitci za zdravlje i biti više uz obitelj", kazao je u studenom svoju konačnu odluku Andro Krstulović Opara.

Da je donio ispravnu odluku, može se zaključiti iz njihovih osmjeha, Krstulovići definitivno uživaju, a kako je ranije otkrila Danijela ona i Andro dijele iste interese i strasti poput ljubavi prema umjetnosti, kazalištu i dobrim rock koncertima.

Linker
25. travanj 2024 15:31