Viva España

Od samozatajnih dama do ambicioznih profesorica: Upoznajte španjolske WAG-sice

Šest supruga i djevojaka španjolskih reprezentativaca imaju različite interese, karijere i preokupacije, ali svima im je zajednička bezrezervno najvijanje i podrška.

Supruge i djevojke nogometaša uvijek izazivaju veliko zanimanje, tako je i s partnericama nogometaša španjolske nacionalne reprezentacije s kojima će danas u Kopenhagenu na nogometnom terenu odmjeriti snage naši Vatreni. Španjolske WAGS-ice raznolike su u svojim interesima, karijerama i prisutnošću u medijima,a neke od najpopularnijih su ovih šest.

Edurne Garcia i David de Gea

Edurne Garcia supruga španjolskog golmana Davida de Geae, žive u Manchesteru gdje on igra za Man United. Edurne nazivaju pop zvijezdom, i sama je proslavljena u njihovoj domovini gdje je izgradila uspješnu karijeru kao pjevačica, glumica i TV voditeljica. Trenutno Edurne usklađuje karijeru, majčinstvo i navijačku podršku suprugu sportašu, par je naime u ožujku ove godine dobio kćerkicu Yanay, njihovo prvo dijete.

Novopečeni roditelji oduševljeni su novom životnom ulogom i često objavljuju neodoljive fotografije sa svojom mezimicom. Edurne je osim nevjerojatne linije koju je povratila nakon poroda, prihvatila i voditeljski angažman u TV emisiji, španjolskoj verziji spektakla 'Supertalent'.

Romarey Ventura i Jordi Alba

Ovog su proljeća, prije njegova odlaska na Euro 2021. proslavili šestu obljetnicu braka, imaju dvoje djece starijeg sinčića Piera i kćerkicu Brunu, koja je rođena u rujnu prošle godine. Osim idiličnih objava na društvenim mrežama ova samozatajna WAGS-ica ne puni medijske stupce luksuznim i ekscentričnim životom. Odgoj djece, obiteljski život, tu i tamo neka fotografija koja pokazuje da voli zdrav život, vježbanje i boravak u prirodi.

Nogometaš koji trenutno osim za reprezentaciju igra za Barcelonu na društvenim mrežama ne daje previše uvida u privatni život, ali ne propušta pohvaliti se važnim datumima. Tako je u svibnju objavio fotografiju s obiteljskog slavlja, kada je njegova Romarey napunila 30. rođendan.

Čitajte i: Tajna veza Hrvata i Španjolki: Šuker je Anu skoro odveo pred oltar, a Rakitić svoju Raquel sedam mjeseci nagovarao na spoj

Čitajte i: Jedna od najljepših ljubavnih priča nogometnog svijeta: ‘Rekao sam da će mi ta djevojka postati žena‘

Sara Botello i Aymeric Laporte

Balerina Sara Botello i nogometaš s angažmanom u Manchester Cityju Aymeric Laporte, u vezi su već neko vrijeme, a za Saru su se mediji počeli interesirati nakon što su zajedno doputovali na njegovo potpisivanje ugovora u Manchester 2018. Laporte je rođen u Francuskoj, no zahvaljujući baskijskim korijenima igra za španjolsku nogometnu reprezentaciju. Britanski mediji oduševljeni su njegovom djevojkom balerinom i plesačicom, nakon što su je 'otkrili' često pišu o njoj.

Tako su otkrili da su upravo njezini roditelji pomogli Aymericu da se prilagodi životu u Španjolskoj. Par još uvijek nema djece, ali se Sara često hvali ljubimcima, imaju dvije mace Juniora i Nalu. Zajedno žive u Manchesteru, a sudeći prema objavama i skladnom životu ispunjenom s obiteljskim i prijateljskim druženjima velika su si podrška.

Patricia Noarbe i Marcos Llorente

Zvijezda prvaka Španjolske Atletico Madrida Marcos Llorente u vezi je s atraktivnom sunarodnjakinjom Patricijom Noarbe, koju od milja zovu Paddy. Patricia je iznimno aktivan na društvenim mrežama koje pokazuju da je zanima zdrav način života, vježbanje i fitness. Često dijeli videa i tutoriale za vježbanje, a ima i svoj hashtag #PaddyBooty - u prijevodu Paddyna guza. Mlada žena naporno radi da bi liniju održala u vrhunskoj formi, a svoje znanje spremna je dijeliti s drugima.

Par je iznimno zanimljiv medijima tako su svi svjetski mediji prenijeli fotografije s njihova posljednjeg odmora. Tik prije nego se Marcos morao odvojiti od nje zbog nastupa na Euru, zajedno su se kupali i sunčali na grčkom Mykonosu.

Beatriz Espejel i Koke

Veznjak Atlético Madrida Koke i njegova supruga Beatriz Espejel dugogodišnju vezu okrunili su brakom 2018. godine. Beatriz španjolski mediji redovito spominju s hvalospjevima o ljepoti, no ova neobična WAGS-ica gradi karijeru koja se uopće ne temelji na izgledu.

Naime Beatriz je profesorica engleskog jezika i tjelesnog koja godinama radi u struci, a otvorila je i svoju školu stranih jezika International academy od languages. Osim toga Beatriz je prije vjenčanja proputovala svijet te postala uspješna travel blogerica. Par je dobio sina Lea, koji s mamom često bodri tatu na stadionima ili kod kuće.

Alice Campello i Álvaro Morata

Nekadašnja manekenka Alice Campello i Álvaro Morata vjenčali su se prije četiri godine. A način na koji je Morata zaprosio Alice oduševio je svijet, naime tadašnju djevojku odveo je na mađioničarsku predstavu i pred oduševljenim gledateljima pozvao je da zaplove u bračnu luku.

Zbog njega se svojedobno iz Italije preselila u Španjolsku. Par se vjenčao u njezinoj rodnoj Italiji, a imaju troje djece prvo su dobili blizance Alessandra i Leonarda, a zatim i najmlađeg Edoarda.

Linker
20. travanj 2024 17:01