SLAVNI UZVANICI

Očevo prezime više ne koristi: Angelina i Maddox Jolie stigli na svečanu večeru u Bijelu kuću

Američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden priredili su svečanu večeru u čast južnokorejskog predsjednika Yoona Suka Yeola i prvu damu Kim Keon Hee, ali najviše pozornosti privukao je dolazak slavne glumice.

Iako su na službenoj pozivnici za svečanu večeru, koju su u Bijeloj kući u Washingtonu za južnokorejskog predsjednika Yoona Suka Yeola i prvu damu Kim Keon Hee upriličili njihovi domaćini američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden, pisala imena Angeline Jolie i Maddoxa Jolie-Pitta, javna je tajna da 21-godišnji sin bivšeg holivudskog para očevo prezime, kao niti njegova majka, više ne koristi.

image

Glumica je sa sinom stigla u Bijelu kuću

STEFANI REYNOLDS AFP

Premda razmišlja i o službenoj promjeni imena, zasad još iz dokumenata nije izbacio prezime svoga oca Brada Pitta, Maddox koji je na južnokorejskom sveučilištu Yonsei upisao studij biokemije, za njega više ne želi niti - čuti. To je postalo jasno u brakorazvodnoj parnici njegovih roditelja, kad je Maddox na sudskom ročištu preklani svjedočio u majčinu korist.

image

Mama i sin bili su počasni gosti na večeri za južnokorejskog predsjednika Yoona Suka Yeola i prvu damu Kim Keon Hee

STEFANI REYNOLDS AFP

"Maddoxovo svjedočenje Brada Pitta nije prikazalo u lijepom svjetlu. On više ne koristi prezime Pitt kad se privatno predstavlja, a razmišlja i o tome da podnese službeni zahtjev za promjenu prezimena, no Angelina se s time ne slaže, jer zna da bi to bio posljednji čavao u lijes njihova odnosa", izjavio je tada upućeni izvor koji je želio ostati anoniman.

image

Glumica Angelina Jolie

STEFANI REYNOLDS AFP

Najslavniji holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se 2014., nakon 10 godina veze, a odlučili su se razići samo dvije godine nakon romantičnog vjenčanja u kojem su veliku ulogu imala njihova djeca. Razišli su se 2016. godine, a Angelina je na sudu potvrdila da je razlog za razvod obiteljsko nasilje kojem je bila izložena skupa s djecom, što je Brad Pitt opovrgnuo. Osim Maddoxa kojeg je Angelina Jolie posvojila 2002. u Kambodži, bivši supružnici imaju i sinove Paxa i Knoxa te kćeri Zaharu, Shiloh i Vivienne.

image

Angelina Jolie sa sinom Maddoxom dobila je pozivnicu američkog predsjednika Joea Bidena i prve dame Jill Biden

STEFANI REYNOLDS AFP

Maddox i Brad bili su jako povezani, ne samo emocionalno, nego i intelektualno, a sve se promijenilo 2016. kad se Maddox umiješao u svađu između, navodno alkoholiziranog Brada i Angeline, kako bi obranio svoju majku. Brad je zbog toga navodno izgubio kontrolu, te se izderao i nasrnuo na Maddoxa, što mu on ne može oprostiti. Premda se Brad Pitt svim silama trudi popraviti štetu, to mu zasad ne uspijeva. Maddoxu je lani za 21. rođendan poslao specijalni dar i poruku punu ljubavi, ali mu se Maddox nakon toga uopće nije javio.

Linker
12. travanj 2024 17:37