VRAG NE SPAVA

Očajna pjevačica! Je li ovom fotografijom pozvala provalnike u svoj dom?

Za vrijeme ljetnog odmora na Capriju i u Hamptonsu opljačkan je dom Mariah Carey u Atlanti.

Lanjskog studenog je za 5,65 milijuna dolara kupila luksuzno imanje u Atlanti koje se prostire na zemljištu od hektra i pol, s vilom sa šest spavaćih soba, pet kupaonica, teniskim terenom, bazenom, spa i wellness dvoranom, te fitnessom, čiji projekt potpisuje studio proslavljenog američkog arhitekta Stephena Fullera, a ovih dana je objavljeno da je u dom pjevačice Mariah Carey provaljeno početkom ljeta.

image

Pjevačica je u svibnju kupila imanje u Atlanti za 5.65 milijuna dolara

REALTOR VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Kako je istraga još u tijeku, policija informacije dozira na kapaljku, a pretpostavlja se da su provalnike na akciju potakle fotografije koje je Mariah Carey objavljivala na društvenim mrežama.

Ona je, naime, početkom lipnja otputovala na odmor sa svojim partnerom Bryanom Tanakom i blizancima Monroe i Moroccanom u elitno talijansko ljetovalište Capri, a nakon toga je dva tjedna boravila u omiljenom američkom ljetovalištu Hamptonsu u blizini New Yorka.

image

Kuhinja i blagovaonica su povezane u jedinstven prostor

REALTOR VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Policija je dojavu o provali zaprimila 27. srpnja, a zasad nije poznato što je kradljivcima zapelo za oko. Pjevačica je, inače, ljubiteljica cipela s potpisom Christiana Louboutina, torbi Hermes Birkin, te memorabilija čuvene glumice Marilyn Monroe, koja joj je jedan od uzora iz svijeta show biznisa, te onih s potpisom Walta Disneyja, svog omiljenog autora.

image

Pjevačica u svom domu snima masterclass predavanja o upotrebi glasa

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Baza joj je inače u Beverly Hillsu u Kaliforniji gdje posjeduje imanje uređeno u mediteranskom stilu na Zapadnoj obali, dok za boravka u rodnom New Yorku stanuje u luksuznom penthouseu na Manhattanu.

Linker
17. travanj 2024 15:07