Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas sa sinom Dylanom Michaelom Douglasom

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
NE ŽELI IZ GNIJEZDA

Obiteljski izlet u Veneciju: Dylanu Michaelu Douglasu sasvim je dobro sa slavnim roditeljima

Djeca Michaela Douglasa i Catherine Zete-Jones još uvijek žive sa svojim roditeljima u njihovom njujorškom domu u Westchesteru.

Slavno prezime i fizička sličnost s ocem, proslavljenim holivudskim glumcem Michaelom Douglasom koji će 25. rujna proslaviti 79. rođendan, nisu jedini aduti 22-godišnjeg Dylana Micheala Douglasa. Lani je diplomirao političke znanosti na prestižnom američkom Sveučilištu Brown, a više od svega uživa u svojim adrenalinskim hobijima kao što su kitesurfing, vožnja motora i sportskih bolida.

Čime će se u životu profesionalno baviti još nije sasvim jasno, ali gotovo je sigurno da neće krenuti putem svojih roditelja, oskarovaca Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones. S mlađom sestrom Carys još uvijek živi s roditeljima u njihovom njujorškom domu u Westchesteru, a s mamom i tatom trenutačno uživa na obiteljskom izletu u Veneciji.

image

Supružnici s djecom Carys i Dylanom

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Michael Douglas i Catherina Zeta-Jones sigurno su mu najbolji mogući vodiči po venecijanskim trgovima, ulicama i kanalima, jer Staru Damu poznaju kao vlastiti džep. Na filmskom festivalu Mostra predstavili su brojne filmove i upoznali sve njezine skrivene kutke, muzeje, restorane i barove. Upoznali su se u Francuskoj prije 26 godina, na filmskom festivalu u Deauvilleu, a Michael Douglas je na prvi pogled bio očaran glumicom, tada dvostruko mlađom od sebe, koja je promovirala film "The Mask of Zorro". Od organizatora je zatražio da ga za večerom smjeste za njezin stol, a nakon večere pozvao ju je u bar, te iz neba pa u rebra rekao: "Znaš, bit ću otac tvoje djece".

image

Kiša im nije pokvarila raspoloženje

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Čula sam mnogo o tebi i mislim da je vrijeme da si kažemo laku noć", odbrusila mu je Zeta-Jones nakon uleta kojeg je i sam Douglas, kako je kasnije priznao, nazvao - neumjesnim. Zbog toga joj se sutradan ispričao pisanom porukom i buketom crvenih ruža i ostavio je da čeka. Nazvao ju je tek nakon deset dana i to je bio početak njihove veze. A čini se kako se ni nakon četvrt stoljeća i 22 godine braka slavni oskarovac ne može nadiviti ljepoti svoje drage. Nedavno na londonskoj premijeri filma "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", u kojemu Douglas igra ulogu doktora Hanka Pyma, cijelu večer nije skidao pogled sa svoje lijepe Velšanke, a fotografija na kojoj znatiželjno zaviruje u njezin dekolte ubrzo je postala viralna u medijima i na društvenim mrežama.

image

Dylan Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas 2019.

ASHLEY CROWDEN/ATHENA PICTURES/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 12:56