pregled godine

Nove veze 2021.: Neke su se razvile iz prijateljstva, a neke je amorova strelica pogodila na plesnom podiju

Iako vremena nisu ohrabrujuća za ljubav, domaći i strani parovi prkose im romantičnim izlascima, izjavama i gestama u svojim novim vezama.

Spletke, skandali, prekidi i prerani odlazak velikana: Ovo je top 15 priča koje ste najviše čitali na Gloriji


Petar Grašo i Hana Huljić

Nagađanja kako je utjehu poslije raskida dugogodišnje veze s Danijelom Martinović (50) potražio u vezi sa slovenskom vinaricom Sonjom Erčulj, Petar Grašo opovrgao je sad već legendarnom šetnjom centrom Zagreba. Bio je početak listopada, prekrasan dan, a on je bezbrižno guštao u gradu u društvu Hane Huljić (30), kćeri najmoćnijeg para na glazbenoj sceni, Tončija i Vjekoslave Huljić. Ostavljali su dojam prisnosti premda joj je on nešto žustro objašnjavao, ona ga je pozorno slušala: osjećalo se da imaju ‘ono nešto‘ i prije nego što su se uhvatili za ruke. Otvorio joj je vrata automobila, ona je nakratko zastala i pogledala i taj trenutak kao da je razotkrio duboke osjećaje koji ih povezuju. Bio je to pogled zaljubljene mlade žene, sigurne u svoj izbor, sretne zbog uzvraćene ljubavi.

Čitajte i: Ekskluzivno za Gloriju! Intervju Danijele Martinović: ‘Moj novi početak u pedesetoj‘

Ujedno je bila riječ i o ekskluzivnim fotografijama novog para na javnoj sceni, piše Gloria hr, jer ih je u nedjeljnoj šetnji ‘uhvatio‘ Cropixov fotograf.

Njihova romansa traje posljednjih nekoliko mjeseci, a druže se i bliski su već godinama. Naime, Hanin otac Tonči Huljić (60) jedan je od najboljih prijatelja Petra Graše (45), a iz Huljićeve radionice izašli su brojni Grašini hitovi. Nije tajna da je Hani Petar oduvijek bio simpatija (upoznala ga je kao djevojčica), a to je ljetos za Gloriju prokomentirao i sam Tonči. Na tu novinarevu konstataciju i pitanje kako bi reagirao kada bi Hana (30) za partnera odabrala glazbenika, omiljeni hitmaker je imao zanimljiv odgovor.

image

Tonći Huljić, Petar Grašo, Hana Huljić, Slavko Sobin i Nataša Janjić Medančić

FULIRANJE

"Nadam se da će Hana znati bolje odabrati. Petar će skužiti ovu našu šalu. Nas dvojica se uvijek podbadamo", rekao je Huljić. Tada je otkrio i da žali što 2000. godine nije prihvatio ponudu da se s obitelji preseli u London, ali da su mu kočnica bili njegovi izvođači, posebno Petar Grašo i Jelena Rozga.

Hani i Petru ljubav se dogodila u pravi trenutak - nakon što su oboje izašli iz dugih veza, ona se otrgnula iz zagrljaja Tomislava Šošića, a Petar se nakon 24 godine razišao s Danijelom Martinović, koja također svoje najveće hitove duguje bračnom paru Huljić.

Otada do danas, javnost nestrpljivo očekuje Grašin konkretan potez: čini se nema draguljara u Hrvatskoj i regiji koji bi ne dao sve na svijetu da popularni pjevač kod njega izabere ‘onaj‘ prsten. Grašini roditelji obožavaju Hanu i rado bi je zvali snahom, oglasila se i najpoznatija splitska primalja i diskretno im ponudila svoje znanje. A kad se jesenas na društvenim mrežama pojavila dosad neviđena fotografija Petra Graše i Hane Huljić iz konobe: poziraju nasmiješeni, u ljetnoj odjeći - stoga se vjeruje da su snimljeni dok javnost još uvijek nije znala za njihovu romansu. U međuvremenu su, navodno, počeli živjeti zajedno u njegovom stanu u zagrebačkoj četvrti Bundek, uživaju jedno u drugome, a bili su i na jednom vjenčanju na Korčuli, piše Dubrovački vjesnik. Je li riječ o ‘utvrđivanju gradiva‘ prije nego što se odluče na značajan korak, otkrit će se u idućoj godini.

Čitajte i: Zvijezde brinu o demografskom razvoju, na sceni pravi baby boom: Nekima prvo, nekima čak šesto dijete!


Petar Ćiritović i Iva Duduković

Zagrebački glumac Petar Ćiritović povukao je radikalan potez: odlučio se na zajednički život sa ženom koju voli, poduzetnicom Ivom Duduković. Ljubavi dolaze i prolaze, rađaju se nove, a glumac i njegova odabranica odlučili su, nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, izgraditi vezu bez sjena prošlosti. Raščistili su sve što je trebalo riješiti u sad već bivšim brakovima i stvorili vlastitu ljubavnu priču.

image

Petar Ćiritović i Iva Duduković u šetnji Tomašićevom i Martićevom ulicom.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Trebalo je hrabrosti izaći iz dugogodišnjih zona sigurnosti no drugačije se, zbog poštovanja prema bivšim bračnim partnerima ali i sebi, zacijelo nije moglo postupiti.

Čitajte i: Psihoterapeutkinja Karmen Kmetović Prkačin: ‘Nije uvijek cilj spasiti brak, neki ljudi jednostavno nisu kompaktibilni‘

Podsjetimo, 43-godišnji Petar Ćiritović, nakon što su on i bivša supruga, diplomirana ekonomistica Lucia Palić prije gotovo pet godina svom braku dali drugu šansu, odlučio je u svibnju 2021. sa suprugom pokrenuti razvod, piše Gloria hr. Također se iselio iz zajedničkog stana kojeg je dijelio sa suprugom i dvoje sinova; devetogodišnjim Krstom i trogodišnjim Jakšom.

image

Glumac Petar Ćiritović.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Svoj desetogodišnji brak, u kojem je rođena kći Bruna i sin Jakov, nedavno su okončali i estetski te plastični kirurg Mladen Duduković i njegova supruga, poduzetnica Iva, piše Gloria hr. Sve što je trebalo učiniti, napravili su, a sada kad se rasterećeni i sretni prošetaju gradom, dokaz su da ljubav uvijek pobjeđuje, pa i kad joj se najmanje nadaš.


Adele i Rich Paul

Britanskoj pjevačici Adele (33), prvom licu s naslovnice aktualnog broja i britanskog i američkog Voguea u 129 godina dugoj povijesti modnog magazina, ljubav je prestala biti inspiracija za pjesme o gubitku, jadu i duševnoj boli, premda je zahvaljujući njima i impresivnom vokalu osvojila gotovo sve što se moglo u svojoj branši.

image

Adele i Rich Paul na košarkaškoj utakmici.

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ljubav je razlog zbog kojeg se odnedavno svim srcem raduje i uživa u životu. Pjevačica je emotivno obnovljena, vitkija (izgubila je gotovo 40 kilograma) i ljepša no ikad prije, pokazuje nam novo, zabavnije lice. Obrat se nije dogodio sam po sebi: za to je, čini se, zaslužan novi muškarac u njezinom životu: američki sportski agent Rich Paul (39), zastupnik košarkaške legende LeBrona Jamesa s kojim je prohodala ove godine.

Čitajte i: Adele napokon o razvodu i novoj ljubavi: Prvi intervju nakon pet godina bit će zabilježen u povijesti

- On je urnebesan koliko je smiješan. I vrlo pametan. Nevjerojatno je gledati ga kako radi to što radi – rekla je Adele u studenom Oprah Winfrey u intervjuu za CBS-ov specijal „Adele One Night Only".

Dodala je još i to da su se upoznali na plesnom podiju na rođendanu zajedničkog znanca. Oprah joj je uputila iznenađen pogled - zacijelo se pripremila "čupati" iz nje detalje o novoj vezi. A njezina sugovornica, koja je dotad u medijskim istupima rijetko govorila o muškarcima, sve joj je ispričala sama.

Vjetar u leđa da okonča status solerice dala joj je finalizacija razvoda od Simona Koneckija (47), s kojim ima osmogodišnjeg sina Angela, u ožujku ove godine. Proljetos se dogodio sudbonosni rođendanski party nakon kojeg ju je, piše Marie Claire, Rich Paul pozvao na večeru. Navodno joj je rekao da to nije dejt nego poslovni razgovor na što je ona zafrkantski odvratila:” Poslovni sastanak? O čemu?”.

image

Adele i Simon Konecki.

BVFU2/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U srpnju su viđeni na košarkaškoj utakmici, što se smatra prvim zajedničkim izlaskom u javnost (a ona prije toga nije pratila taj sport). U rujnu je bila s novim dečkom na vjenčanju NBA zvijezde Anthonyja Davisa o čemu je podijelila nekoliko fotografija na društvenim mrežama. U nedavnom razgovoru za Vogue rekla je najvažnije:

- Ne osjećam se tjeskobno, nervozno ili zbunjeno. Upravo suprotno. Ja sam razvedena majka sina koji mi je najvažniji u životu. Zadnje što mi treba je netko tko ne zna gdje je ili što želi. Znam što želim. Znam i što ne želim. Jednostavno volim biti u njegovoj blizini - zaključila je diva.


Rihanna i A$AP Rocky

Iako ih Amorova strelica nije pogodila iznenada, to ne znači da pop pjevačica i modna poduzetnica Rihanna (33) te njezin novi odabranik, reper A$AP Rocky (32), nisu zaljubljeni preko ušiju. Znaju se godinama, surađivali su 2013., kada je gostovala u spotu za njegovu pjesmu "Fashion Killa", on joj je uzvratio nastupajući kao predgrupa na njezinoj svjetskoj turneji "Diamonds", gostovao je i na njezinoj pjesmi "Cockiness" - no tada su bili prijatelji.

Istina, svako toliko pojavili bi se napisi da su zajedno jer se kemija među njima mogla „rezati škarama”, pa i u siječnju ove godine, otkako je Rihanna prekinula trogodišnju vezu sa svojim dečkom milijarderom Hassanom Jameelom.

image

Rihanna i A$AP Rocky na Met Gali 2021.

GUERIN CHARLES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Pa ipak veza je potvrđena tek u svibnju ove godine, u reperovom razgovoru za časopis GQ. Iskrsnulo je pitanje o njegovoj ljubavnoj prošlosti (izlazio je, među ostalima, s Kendall Jenner i brazilskim modelom Daiane Sodré) na što je glazbenik pravog imena Rakim Mayers izjavio da je ljubav njegovog života Rihanna.

- Znači mi kao otprilike milijun drugih. Kad znaš – znaš. Ona je prava.

Prije njegovog intervjua bili su na večeri u restoranu „Delilah” u Los Angelesu – ali bez pokazivanja nježnosti u javnosti. Čini se da im je razmjenjivanje dvosmislenih rečenica tijekom intervjua koje su davali u sklopu kampanje za njezinu kozmetičku liniju Fenty Skin interesantnije od držanja za ruke u javnosti. Iako su govorili o njezi kože, odgovori su bili i više nego dvosmisleni.

Čitajte i: Ljubav je u zraku? Rihanna ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja, i ne trude se pobiti nagađanja

image

Romansa Rihanne i A$AP Rockyja, čini se, nije prolazna.

BEAUTIFULSIGNATUREIG/PETER CRUZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

- Moj tip kože je kompliciran koliko i moji muškarci. Vi svi tvrdite da su žene komplicirane, ali u stvari ste vi - šaljivo je odgovorila RiRi kada ju je A$AP pitao kakav ona tip kože ima. Kada je ona njemu uputila isto pitanje - kakva je njegova koža - samouvjereni reper odgovorio je jednom riječju: "Zgodna".

Čini se da se ne radi o prolaznoj romansi jer je reper s pjevačicom lanjskog prosinca bio na Barbadosu. Vjeruje se da ga je dovela svojim prijateljima i obitelji „na ogled”, piše Harper‘s Bazaar . A kako su se u međuvremenu još više povezali, zgodan glazbenik zacijelo je dobio je zeleno svjetlo.


Jennifer Lopez i Ben Affleck

Iskra s vikenda u luksuznom odmaralištu u Montani potpirila je proljetos plamen koji je - osim dvoje ljubavnika opet povezanih poslije pauze od gotovo dva desetljeća - zapalila cijeli svijet. Jennifer i Ben ponovno su zajedno, piše Gloria hr., premda su u međuvremenu proživjeli dva braka i dva razvoda, imaju ukupno petero djece i podosta propalih vezu - sve s drugim ljudima. Pa ipak, sve te godine ostali su jedno drugom definicija ljubavi kakva se dogodi jednom u životu, ako ste sretni...

Zato ne čudi što je holivudski glumac Ben Affleck (52) požurio uhvatiti Jennifer „između veza”, da mu je nakon raskida zaruka s baseball zvijezdom Alexom Rodriguezom (46) ne preotme drugi. Prije nego što su u svibnju otišli na romantični retreat u Montanu, Ben je u više navrata bio gost na njenom imanju u Los Angelsu. Sve su popratili fotografi, snimajući ih koliko je potrebno da javnost bude obaviještena, no bez pretjerivanja. Naime, svi znamo što se dogodilo prošli put: par je 2003., zbog enormnog interesa fanova koji se nisu mogli zasititi snimki ‘Bennifer‘, raskinuo zaruke jer nisu mogli podnijeti toliki pritisak.

image

Mnogi su navijali da ‘Benifer‘ opet vide zajedno i - želja im se ispunila.

JANET GOUGH/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ben Affleck prvi put komentirao obnovljenu romansu s Jennifer Lopez: ‘To je najvažnija lekcija koju sam naučio‘

Podsjetimo, zaljubili su se i prohodali na setu filma "Gigli" 2002. i zaručili se u studenom iste godine. Jennifer je još uvijek bila u braku sa svojim drugim suprugom, plesačem Chrisom Juddom, stoga su vezu su obznanili nakon što se rastala od Judda.

- Nismo htjeli imati javnu vezu. Jednostavno smo prohodali u vrijeme stvaranja ere tabloida i to je bio veliki pritisak - ispričala je pjevačica i glumica mnogo godina kasnije.

Krah unatoč svemu

Proseći je, Ben joj je darovao dotad neviđen zaručnički prsten s vrlo rijetkim, ružičastim dijamantom od 6,10 karata vrijednim 1,2 milijuna dolara, dizajnom slavnog Harryja Winstona. Premda su krupni dijamanti rizičan izbor jer mogu djelovati preglomazno (i neukusno), prsten kao da se stopio s Jennifer koja ga je znala nositi. Ben je znao da će ga ona sjajno nositi: nepogrešiv izbor nakita za voljenu rijetka je muška osobina. Trebali su se vjenčati u rujnu 2003., no odgodili su ga zbog pretjerane medijske pozornosti.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Savršen glumački spoj! Jennifer Lopez u romantičnoj komediji udaje se za Owena Wilsona:evo što nas čeka

- Kad smo se uhvatili da ozbiljno razmatramo da unajmimo tri različite ‘lažne mlade‘ na tri različite lokacije, shvatili smo da je tu nešto pošlo po krivu - kazali su u zajedničkoj izjavi. Službeno su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije - u siječnju 2004. Na sreću, osjećaj povezanosti opstao je usprkos svemu. Sad su zreliji, život ih je prizemljio svako na drugačiji način - nju kroz razvode i prekide veza, a njega preko borbe s ovisnošću o kocki i alkoholu - pa njihova obnovljena veza, službeno potvrđena tijekom zajedničkog ljetovanja i proslave njezinog rođendana krajem srpnja 2021., o čemu piše Gloria hr. predstavlja sretan spoj iskustva i strasti.


Kim Kardashian i Pete Davidson

Možda neće završiti pred oltarom, premda nikad ne reci nikad, ali Pete Davidson (28), komičar i kreativac čiji su urnebesni skečevi od 2014. začin talk showa „Saturday Night Live”, najbolje je što se Kim Kardashian (41) moglo dogoditi nakon rastave od Kanyea Westa (44). Nasmijava je, opušta, dobro im je ‘ispod plahte‘ - o čemu svjedoči ljubavni ugriz koji je Pete Davidson ponosno pokazao cijelom svijetu, piše Jutarnji list. O njihovoj vezi među prvima je pisao magazin People, no prijatelji bliski paru potrudili su se zataškati nemoguće. Čemu kad je poduzetnici i zvijezdi u međuvremenu ugaslog reality showa lijepo s 13 godina mlađim dečkom? Potkraj prošlog mjeseca viđeni su kako se smijulje poput zaljubljenih tinejdžera na romantičnoj večeri u jednom talijanskom restoranu u Kaliforniji, a krajem listopada ove godine bili su na nesvakidašnjem spoju u četvero. Kim se smijala iz sveg srca vozeći se na atrakcijama zabavnog parka „Knott‘s Scary Farm” u Kaliforniji, kamo ju je Pete pozvao na spoj.

Napokon smijeh

S njima su se zabavljali i njezina sestra Kourtney Kardashian sa zaručnikom Travisom Bakerom, a posebno ih se dojmio vlak smrti u kojem su se provozali. Njezinom bivšem suprugu čiji su je ružni, javni ispadi zbog bipolarnog poremećaja i kriza u braku stajali i previše suza i živaca, takvo što ne bi palo na pamet. To je, vjerojatno, razlog zbog kojeg majka četvero djece koje je dobila s Westom: kćeri North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (2), toliko uživa u prvoj vezi u koju se upustila otkako je u veljači ove godine ostavila muža.

Čitajte i: Kim Kardashian šokirala novim ljubavnikom: Mogu li bogatašica i mlađahni komičar uspjeti?

Petea Davidsona upoznala je gostujući početkom listopada ove godine u showu „Saturday Night Live” - ona je bila princeza Yasmine, a on Aladin iz istoimenog crtića. Brzo su kliknuli, a on je bez kompleksa krenuo u akciju. Rizik mu se isplatio premda ga je vrlo lako mogla odbiti zbog rastave, medija, činjenice da je osjetno mlađi... Uz to, Davidsona prati glas opakog srcolomca. Ranije je bio u vezi sa zvijezdom serije ‘Bridgerton‘ Phoebe Dynevor, glumicom Kate Beckinsale i manekenkom Kaijom Gerber, bivši je zaručnik pjevačice Ariane Grande, piše Gloria hr. Pa ipak, Kim je objeručke zgrabila priliku za ljubav. Njezin suprug u studenom je javno ‘zaplakao‘ za njom, javlja Gloria hr. a ona je zatražila je od suda da ubrza njihov razvod.


Zoe Kravitz i Channing Tatum

Savršeno pleše, prekrasno je građen, a uz to je i holivudska zvijezda koja ostavlja dojam dečka iz susjedstva - osobine su Channinga Tatuma (41), novog muškarca u životu američke glumice Zoë Kravitz (33). Kćer glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet i zvijezdu filma o striperima „Magic Mike XXL” iz 2015., spojio je njen redateljski prvijenac, krimić „Pussy Island”.

Zoë Kravitz njemu je namijenila glavnu mušku ulogu, on se rado odazvao i otkako su se upoznali na setu, dvojac je navodno nerazdvojan. Ona je početkom ove godine zatražila razvod od kolege Karla Glusamana poslije 18 mjeseci braka, piše People, a Tatum je još lanjske jeseni, poslije nekoliko prekida i mirenja, okončao vezu s pjevačicom Jessie J.

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Neko vrijeme izbjegavali su izlaske u javnost, no od ovog ljeta Zoë Kravitz i Channing Tatum postali su relativno čest „ulov” njujorških paparazza. Tako su krajem kolovoza tri puta "uhvaćeni" u zajedničkom provodu. Vozili su se biciklom po gradu, osvježili se cijeđenim sokom, a posebno je zanimljiva fotografija snimljena ispred njezinog stana: glumac joj je pomogao iznositi prtljagu, a potom su se automobilom uputili na izlet izvan grada, piše Gloria hr. Sredinom listopada magazin američki mediji konačno su izvijestili da se par šeta njujorškim ulicama s rukom u ruci, čime su potvrdili vezu. Glumac je, pak, sredinom studenog Zoë upoznao sa svojom osmogodišnjom kćeri Everly, javio je ekskluzivno magazin People. Bio je to signal da vezu podižu na novu razinu.

Čitajte i: Važan korak u vezi! Zoë Kravitz upoznala je Channingovu kći s kojom se sve više druže

- On je vrlo brižan otac. Osim toga, zaista misli ozbiljno sa Zoë - potvrdio je izvor magazina People.

Zgodni glumac djevojčicu je dobio u bivšem braku s Jennom Dewan, partnericom iz filma "Step Up” kojim se proslavio. Kad su se 2019. odlučili razvesti poslije deset godina braka, tješio se pjevačicom Jessie J. no nju, koliko je poznato, nije upoznao s malom Everly. Možda će u idućoj godini na red doći i zaruke s prelijepom glumicom?

Linker
20. travanj 2024 15:57