CLAUDIO VENERONI/IPA-AGENCY NE/SHUTTERSTOCK
SAVRŠENA FIGURA

Njoj detox ne treba: 53-godišnja supruga Zlatana Ibrahimovića zadivila linijom

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović s jedanaest godina starijom suprugom Helenom Seger prošetao je plažom u Miamiju.

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović s jedanaest godina starijom suprugom Helenom Seger prošetao je plažom u Miamiju.

Lani je 42-godišnji Zlatan Ibrahimović suznih očiju najavio svoj odlazak u sportsku mirovinu i oprostio se od navijača kojima je četvrt stoljeća bio idol na nogometnim terenima diljem svijeta, a trenutačno s obitelji u ljetnim temperaturama uživa u Miamiju na Floridi.

Legendarni švedski nogometaš mračne, tmurne i hladne zimske mjesece očito više nema namjeru provoditi u Skandinaviji, a s 11 godina starijom životnom partnericom Helenom Seger, s kojom je u vezi od 2002., privlačio je poglede prolaznika na Miami Beachu.

Slavnom paru postblagdanski detox, kako se popularno naziva čišćenje organizma od previše hrane, pića i premalo sna tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, očito ne treba jer Zlatan Ibrahimović definitivno ne izgleda kao umirovljena sportska zvijezda, a na top formi i izgledu njegove 53-godišnje nevjenčane supruge mogle bi pozavidjeti ne samo Helenine vršnjakinje.

image

Slavni par privukao je poglede prolaznika na plaži u Miamiju

MN IMAGES INC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zlatan Ibrahimović od odlaska u mirovnu svoje nogometno znanje i vještine pokazuje na pješčanim plažama, gdje tehnicira i izvodi majstorije s loptom, dok je Helene Seger ovisnica o joggingu i fitnessu. Njihov prvi susret odavno je ušao u legendu, jer je Zlatan Heleninu pažnju pobudio bahato zagradivši svojim Ferrarijem njezin Mercedes, pa se nije mogla isparkirati. Zlatana je pak zadivio njezin karakter i borbeni duh, a ispričao je kako su Helenine plave oči u tom trenutku od bijesa imale poseban sjaj, što ga je dodatno privuklo.

Oboje su svojeglavi, strastveni i temperamentni, pa kod njih doma emocije pršte i nikad nije dosadno. Zbog svojih eksplozivnih i nepredvidivih reakcija, agresivnosti i nepoštivanja autoriteta Ibrahimović je na nogometnom travnjaku zaradio epitet "zločestog dečka", a njegovom neobuzdanom karakteru na kraj može stati samo njegova životna partnerica s kojom podiže sinove Maximiliana i Vincenta.

Linker
26. travanj 2024 08:38