VIDEO

Njihovi izrazi su hit: Pala je pusa, ali svi pričaju o raspravi Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez bila je glavna zvijezda na premijeri filma "Majka" na koju je stigla sa suprugom Benom Affleckom.

Usnama su se dodirnuli ovlaš, poljubac - ako se to uopće može nazvati tako - je bio ekspresan i trajao jedva sekundu, a rasprava mnogo duže. Mjesto događanja je i ovaj put bio Los Angeles, a glavna zvijezde i akteri nove scene na crvenom tepihu ponovno supružnici Jennifer Lopez i Ben Affleck. Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez na premijeru akcijske drame "The Mother" (Majka) novozelandske redateljice Niki Caro u kojem igra glavnu ulogu s Gaelom Garcíjom Bernalom, Paulom Racijem i Josephom Fiennesom je stigla ruku pod ruku sa suprugom Benom Affleckom. I ponovno joj je popio živce, kao nedavno na dodjeli diskografskih nagrada Grammy, kad su njegov zamrznuti pogled i nezainteresirani izrazi lica pokrenuli lavinu memeova.

image

Ben Affleck je očito bio jako umoran

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez trudila se zadržati prisebnost i profesionalno odraditi fotografiranje na crvenom tepihu, a u tome je uspjela usprkos činjenici da je Ben Affleck ponovno bio u svom elementu. Čini se da je i ovaj put padao s nogu od umora i da bi radije bio bilo gdje drugdje nego pred objektivom reportera koji su pratili svečanu filmsku premijeru.

image

Rasprava Bena Afflecka i Jennifer Lopez

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez je, pak, svoju osobnu asistenticu zamolila da joj nakratko pričuva torbicu Tyler Ellis koja joj je savršeno pristajala uz kreaciju boje pijeska Brunella Cucinellija, te naušnice iz kolekcije High Stream Loop Fernanda Jorgea s kojima je zablistala na premijeri.

image

Poljubac je trajao sekundu, a rasprava mnogo duže

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez je Bena Afflecka uhvatila pod ruku i nasmiješena pozirala okupljenim fotografima, dok je Ben Affleck jedva držao oči otvorenima, a i crvenilo na obrazima upućivalo je na njegovu premorenost. U jednom trenutku se okrenuo prema svojoj dragoj i počeo joj nešto objašnjavati, što se očito nije baš svidjelo Jennifer Lopez, koja ga je nakon rasprave pred kamerama zamolila da se udalji, ako mu je već bila tolika muka izdržati dvominutnu torturu medijske pažnje na crvenom tepihu.

Taj je prizor mnoge podsjetio na događaj s dodjele Grammyja kad je Benova distrakcija naljutila Jennifer pa mu je odgovorila i rukom ga potapšala u maniri "uozbilji se", a vodeći britanski i američki mediji angažirali su čitače s usana da dešifriraju njezine riječi."Prestani! Izgledaj više prijateljski, izgledaj motivirano", rekla mu je Jennifer, a Ben joj je odgovorio: "Možda budem".

image

Jennifer Lopez ponovno ga je morala motivirati da sudjeluje

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Nakon poplave reakcija u medijima diljem svijeta i na društvenim mrežama nakon par dana oglasila se i Jennifer Lopez s komentarom da se "uvijek najbolje zabavlja sa svojom ljubavi".

Linker
25. travanj 2024 01:42