Chrisitan Horner, Geri Halliwell i njezina kći Bluebell bili su uzvanici na vjenčanju Poppy Delevingne i Jamesa Cooka

 ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK
GODIŠNJICA BRAKA

Njegovi je nisu htjeli, zaruke objavila plaćenim oglasom, a nakon 8 godina šalje mu poruku...

Bivša spajica Geri Halliwell i Christian Horner, šef tima Red Bulla Formule 1, svoju osmu godišnjicu braka proslavili su objavom nikad viđenih fotografija s vjenčanja.

Britanski "it" par, "Ginger Spice" Geri Halliwell i Christian Horner, voditelj momčadi Red Bull Formule 1 čije se bogatstvo procjenjuje na gotovo pola milijarde dolara, slavi osmu godišnjicu braka. "Sretna ti godišnjica! Osam godina kasnije... I volim te još više, ljubavi", napisala je Spajsica na svom profilu na Instagramu uz dosad neviđenu fotografiju s njihova vjenčanja. "Sretna osma godišnjica braka mojoj prelijepoj i nevjerojatnoj supruzi, jednoj i jedinoj Geri", odgovorio joj je na svom Instagram profilu Christian Horner u objavi uz koju je priložio njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja. Supružnici su poznati po vrlo luksuznom, ali istovremeno i tradicionalnom stilu života, a upoznali su se na utrci Formule 1 u Monte Carlu 2009. Geri Halliwell je ondje bila gošća Bernieja Ecclestonea s kojim se spustila do timova koji su se pripremali za utrku.

"Poljubila je u obraz šefa McLarena i vozača Eddieja Jordana, a ja sam pomislio da je red i da ja dobijem - pusu", prepričao je Horner njihov prvi susret. No, prohodali su tek pet i pol godina kasnije, nakon ponovnog susreta u siječnju 2015., a nakon svega pet mjeseci veze odlučili su se vjenčati. Da su se zaručili Geri Halliwell je objavila sa stilom – plaćenim oglasom u The Timesu i to na specijaliziranoj stranici za rođenja i brakove.

Horner je svoju dragu zaprosio dijamantnim prstenom čija se vrijednost procijenjuje na 80 tisuća funti, a zavjete su izmijenili na raskošnoj ceremoniji u Bedfordshireu pred brojnim slavnim gostima poput "Baby Spice" Emme Bunton, Amande Holden i Jennifer Saunders. Geri, koja je nakon vjenčanja preuzela suprugovo prezime Horner, dan je opisala kao "najsretniji u svom životu". Do oltara ju je ispratila njezina kći Bluebell Madonna, koju je dobila u vezi s britanskim redateljem Sachom Gervasijem. Bluebell je tada imala devet godina, a njezina je majka ispričala kako je vrlo brzo prihvatila svog očuha Christiana. Horner, pak, ima 9-godišnju kćer Oliviju iz prethodne veze, a njihova obitelj dobila je pojačanje 2017. kad su Geri i Christian dobili svoje prvo zajedničko dijete, sina Montaguea.

image

Geri Halliwell i Christian Horner na dodjeli Britanskih filmskih nagrada

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Dok većina slavnih za svoje rezidencije bira raskošne dvorce i vile, bračni par Horner bira nešto tradicionalnija imanja. Iako posjeduju više luksuznih kuća, obitelj najviše voli provoditi vrijeme u mirnoj i tihoj seoskoj kući u sklopu svog ranča u Banburyju. Geri na Instagramu često pokazuje kako na farmi hrani njihove kokoši, koze, konje i magarce. Christian pak najviše uživa u obnavljanju i preuređenju staja na farmi te kaže da mu taj hobi pomaže da iz glave izbaci poslovni stres. Supružnici dijele i ljubav prema vintage automobilima, a omiljen im je Aston Martin. Geri je prvu veću svotu koju je zaradila sa Spajsicama potrošila na kupnju crvenog MGB Roadstera iz 1965., a povodom njezinog 44. godina Christian je uspio pronaći upravo taj model i pokloniti joj ga. Zbog Christianovog posla par vrlo često putuje, a njihove avanture uključuju najluksuznije destinacije, od Monaka, Bahreina i Ujedinjenih Arapskih Emirata do Singapura i SAD-a.

image

Supružnici se zajedno i rekreiraju

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Prije Christiana Hornera Geri Halliwell nije imala mnogo sreće u ljubavi te su joj prethodne veze bile relativno kratkoga vijeka. Gerin emocionalni život bio je vrlo turbulentan, pa je pjevačica prije njega imala čak četrnaest propalih veza i dva raskida zaruka. Toga su, dakako, bili svjesni i njezin svekar i svekrva koji su bili očajni kad su pročitali vijest o zarukama svog sina. Pogotovo zato jer je Christian Horner zbog Geri nakon 14 godina veze ostavio svoju partnericu Beverley Allen i to svega nekoliko mjeseci nakon rođenja njihove kćerkice Olivije. "Život je čudna i zapravo čudesna pojava. Nisam se vjenčao s Geri jer je ona bivša Spajsica, nego jer sam se preko ušiju zaljubio u nju. Savršeno si pašemo i sad je volim još više", zaključio je Horner.

image

Geri Halliwell i Christian Horner

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 16:00