Spremni za visoke temperature

Nives Ivanišević pokazala zavidnu figuru, a njezin i Goranov sinčić novu frizuru!

Produljeni vikend mnogima omiljena radijska voditeljica i legendarni tenisač iskoristili su za kratki odmor na moru.

Tko god si je to mogao priuštiti, protekli je vikend užareni gradski asfalt zamijenio boravkom na moru, a među onima koji su nakratko iz Zagreba pobjegli na plažu su Goran i Nives Ivanišević. Supružnici su sa sinčićem Oliverom otišli u Opatiju, odakle se svojim pratiteljima javila Nives.

"Bezbrižnost dolazi iz toga što ne želim mijenjati druge", poručila je svojim virtualnim prijateljima Nives uz fotografiju na kojoj pozira s malenim Oliverom.

Dakako, prijateljice poznate mame odmah su pohvalile njezinu zavidnu figuru u zelenoj haljini, a svi su primjetili da je maleni Oliver prije odlaska na more bio kod frizera.

Name, još prije samo deset danas Nives je na Instagramu objavila fotku uspavanog Olivera na kojoj maleni ima puno dulju kosu nego na najnovijoj fotografiji.

Očito su visoke temperature natjerale Gorana i njegovu suprugu da dječaka nagovore na kratki rez, a za ljeto je više nego spremna i Nives koja je nedavno sve oduševila u kratkoj bijeloj minici. Modne fotografije u izazovnoj haljini i štiklama lijepa je voditeljica napravila u Zagrebu, no tada nije otkrila kamo se uputila tako svečano odjevena.

Čitajte i: Vole se kao i prvog dana: Goran i Nives Ivanišević u gradu ljubavi uživaju u najboljem društvu!

Njezina zavidna figura rezultat je predanog vježbanja čemu je Nives posvećena već dulje vrijeme. Osim idiličnih trenutaka s njezina dva muškarca, većina njezinih objava na društvenih mrežama posvećena je upravo "radu" u teretani.

Linker
09. travanj 2024 21:53