NEJA MARKICEVIC/CROPIX
Estrada tuguje

Nitko nije ostao ravnodušan: Zvijezde kao Massimo rijetko se rađaju

U nevjerici su i njegovi prijatelji te horde obožavatelja iz svih zemalja regije. Ako nešto sa sigurnošću možemo reći, onda je to da se ovakvi talenti nikad ne zaborave

U nevjerici su i njegovi prijatelji te horde obožavatelja iz svih zemalja regije. Ako nešto sa sigurnošću možemo reći, onda je to da se ovakvi talenti nikad ne zaborave

U moru dirljivih oproštaja na društvenim mrežama, mnogima je zasigurno suzu u oku potaknuo onaj: "Danas je nebo dobilo anđela s najljepšim glasom". Upravo su na taj i jednako emotivne načine, putem Facebooka i Instagrama, brojne osobe iz javnog života i s estrade iskazale svoju tugu, bol i nevjericu zbog preranog odlaska jednog od najvećih glazbenika s naših prostora.

Massimo Savić ostat će upamćen kao čovjek koji je obožavao glazbu, koji je u svoju suprugu Eni bio zaljubljen cijeli život kao prvog dana, a kćer Mirnu volio iznad svega. Bio je osoba koja je cijenila i poticala mlade glazbene nade, pružala pomoć potrebitima, obožavao životinje... Ali prije svega, kako je napisao i jedan od njegovih prijatelja i kolega - bio je gospodin.

Facebook i Instagram su "preplavljeni" izrazima nevjerice i tuge zbog šokantne vijesti o iznenadnoj smrti pjevača, koji je imao teško djetinjstvo.

Mnogi koji su ga poznavali, koji su uživali u njegovoj glazbi i glasu imali su potrebu uputiti posljednji pozdrav, izreći lijepe riječi o njemu i njegovu djelu i utjecaju te izraziti sućut tugujućoj obitelji koja je o velikom gubitku za našu glazbenu scenu javnost obavijestila putem Massimova službenog Facebook profila.

Max, kako su ga zvali najbliži prijatelji, sasvim sigurno neće ostati zaboravljen, jer je njegova ostavština velika i prenosi se i prenosit će se još godinama.

Od njega se na društvenim mrežama opraštaju brojni kolege, prijatelji, poznanici, ali i oni koji ga nikad nisu upoznali, ali su uživali u njegovim pjesmama. Izdvajamo samo neke od njih...

Od Massima se oprostio i Rambo Amadeus koji je u svojoj objavi na Facebooku napisao: "Eee, dragi Massimo, pratim te još od tvog Dorian-Graya, dao si nam nadu da ipak može da se napravi hit koji je sasvim pristojan u svakom smislu. Uvijek si bio gospodin. Počivaj u miru, druže".

Riječi nevjerice napisala je i književnica Julijana Matanović napisavši: "Danas sam ga nekoliko puta spomenula. Nikako da odemo po bor, i onda se M i ja sjećamo kako je - prije dvije godine - Massimo zamolio prodavače da nam kupljeni bor odnesu na Trešnjevku, u stan. Počivaj u miru, dobri, dobri čovječe".

Sandi se od kolege oprostio riječima: "Zbogom dragi frende... Svaki susret unazad tih jako puno godina je bio tako srdačan i topao da mi još uvijek nije jasno da te više nema i da se više nećemo podružiti kad se vidimo... Uh!!! Baš tužno..."

Linker
27. travanj 2024 07:28