Treće pa opet muško

‘Nisam ni sanjala!‘: Anja Alavanja nakon razvoda uživa u novoj ljubavi i trudnoći

Nakon razvoda od glazbenika Željka Romca, s kojim ima dvojicu sinova, zagrebačka TV voditeljica Anja Alavanja zaljubila se u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca te ekskluzivno za Gloriju otkrila da s njim očekuje - bebu.

Televizijskoj voditeljici Anji Alavanji (38) prošla je godina nalikovala na holivudski ljubavni zaplet. Početkom 2020. razvela se od Željka Romca (53), ekonomista, agronoma i gitarista, s kojim ima sinove Jakova (9) i Ivora (5). Nedugo nakon toga zaljubila se u Vedrana Viljevca (34), ekonomista i nogometnog trenera koji radi u farmaceutskoj tvrtki, a najesen su doznali sretnu vijest - da im stiže prinova.

Čitajte i: Anja Alavanja potvrdila šuškanja: ‘Da, razvela sam se, ima tome već nekoliko mjeseci...‘

Beba stiže potkraj svibnja

- Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno - sreću i ljubav - otkrila nam je Anja, koja ponovno čeka dječaka. Trebala bi roditi potkraj svibnja, a tome se neizmjerno raduju i njeni sinovi. - Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet... - smije se Anja, koja uz dvojicu mališana i posao i ne stigne imati trudničke prohtjeve.

image
Anja Alavanja i Vedran Viljevac upoznali su se preko prijatelja - i kliknuli su na prvu.
Privatni album

U pet mjeseci udebljala se deset kilograma, što ne čudi jer ih je u prethodnim trudnoćama dobila dvadesetak, ali su se brzo nakon porođaja istopili. Anja, naime, mnogo pažnje posvećuje zdravoj prehrani, opuštanju i mentalnom treningu. To je jedan od razloga što je i razvod prošao glatko i bez stresa.

Što nam je još otkrila Anja Alavanja o svojoj novoj ljubavi i skorašnjoj prinovi, pročitajte u novom broju magazina Gloria.

image
Gloria produkcija

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

NADA MIRKOVIĆ Moja druženja sa Žuži

MIRA FURLAN Izvanserijski život i odlazak

CAMILLE KOUCHNER Mračne tajne visokog društva

ANA-MARIJA PERCAIĆ Od starih taburea do atraktivne klupice

KUHINJA: MLADEN VIVODA Lov na bijeli tartuf

PUTOVANJE: EMINA PRŠIĆ Zanzibar, otok za lijepe uspomene

FELJTON: LARRY KING Kralj intervjua i razvoda

Linker
10. travanj 2024 19:46