PARIŠKI TJEDAN MODE

Nikad sretnija i samouvjerenija: Irina Shayk dominirala pariškom modnom pistom

Zvijezda pariške revije Ludovica de Saint Sernina novu je godinu započela intervjuom i editorijalom za naslovnicu španjolskog Voguea.

Zvijezda pariške revije Ludovica de Saint Sernina u gradu svjetlosti bila je 37-godišnja Irina Shayk. Ludovic de Saint Sernin jedan je od najprobitačnijih modnih dizajnera posljednjih godina, a vlastiti brend pokrenuo je 2017. nakon što je zanat izučio u modnim kućama Dior i Saint Laurent te dvije godine surađivao s Balmainom.

Irina Shayk na pistu je izašla s raspuštenom kosom i pokeraški hladnim licem, koje nije odražavalo emocije, a nosila je plavu printanu traper jaknu na kopčanje s monogramom dizajnera, hlače i torbicu, te svojim nastupom zaključila reviju.

Novu kalendarsku godinu započela je novom naslovnicom španjolskog izdanja modnog magazina Vogue, na kojoj je prvi put zasjala prije deset godina.

"Svijet mode otada se potpuno promijenio. I to na bolje", izjavila je Irina u razgovoru za najprestižniji modni časopis na svijetu.

"Sada slavimo i podupiremo raznolikost te ljepotu zrelih žena. Kada rade svoje modele kreatori se ne obraćaju više samo ženama u dvadesetim godinama života, a sve više je i uniseks modela što je posebno uzbudljivo. Što se mene osobno tiče, početkom siječnja sam proslavila 37. rođendan i ne osjećam da će uskoro doći vrijeme kad ću se oprostiti od piste. Moji idoli su supermodeli iz devedesetih poput Cindy Crawford koji izgledaju glamurozno i u pedesetima. Sve još rade, paze na sebe i izgledaju fantastično", izjavila je Irina Shayk, koju je majčinstvo, kako je rekla, fokusiralo i usmjerilo na bitne stvari.

image

Irina Shayk je nosila reviju Ludovica de Sainta Sernina

LAURENT VU/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

"Naravno da mi je briga o djetetu velika obaveza, ali i najveće zadovoljstvo. No, to ne znači da kao majke moramo odustati od karijere, dapače. Kao majka ne mogu više svoj raspored prilagođavati isključivo sebi, sad mi je kćer na prvom mjestu, ali zato ekonomičnije koristim vrijeme i u poslu se usmjeravam samo na bitno", govori Irina Shayk koja je zbog svog podrijetla od punoljetnosti bila pod pritiskom obitelji i prijatelja.

image

Irina Shayk s kćeri Leom De Seiene u New Yorku potkraj lanjske godine

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Baka me stalno ispitivala što mislim i zašto nemam supruga i djecu te mi kao primjer navodila svoje druge unuke i moju sestru Tatianu. U kraju iz kojeg dolazim i u kojem sam odrasla još uvijek je, naime, normalno da žene prvo dijete rađaju između 18 i 20 godine života, pa sam u tom smislu - zakasnila", rekla je Irina Shayk koja u razgovoru nije spomenula želi li još djece s glumcem Bradleyjem Cooperom, ocem njihove kćeri Lee De Seine.

O tome se sve glasnije govori otkako su se lanjskog ljeta Irina Shayk i Bradley Cooper ponovno zbližili nakon prekida, a oboma im je, kako se nagađa, velika želja da njihova kći ne odraste kao jedinica.

Linker
19. travanj 2024 16:45