Nicole Kidman

 ETIHAD AIRWAYS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sjetna glumica

Nicole Kidman godinama uživa u blještavilu i glamuru Hollywooda, ali srce ju vuče na - drugi kontinent

Glumica je prije slave odrastala u Sydneyju, iz kojeg je nekad željela što prije otići, no danas o tome drugačije razmišlja.

Glumica je prije slave odrastala u Sydneyju, iz kojeg je nekad željela što prije otići, no danas o tome drugačije razmišlja.

Holivudska glumica Nicole Kidman naviknula je na blještavilo i glamur Hollywooda u kojima već godinama živi, no priznaje kako se unatoč svemu tome uvijek rado vraća Australiji koja u njezinom srcu zauzima posebno mjesto.

Nicole je rođena prije 56 godina u američkoj državi Hawaii, roditelji su joj Australci i odrastala je u Sydneyju, prije nego što je stekla svjetsku slavu kao glumica. Tijekom svoje uspješne 40-godišnje karijere proputovala je gotovo cijeli svijet, ima zavidan popis nekretnina na predivnim lokacijama, ali nešto je uvijek vuče prema Australiji.

image
ANGELA WEISS AFP

U ponovno objavljenom i pomalo zaboravljenom intervjuu koji je dala u The Ray Martin Showu 2001. godine Nicole priznaje da je žudjela putovati svijetom kao tinejdžerica prije nego što je zapravo shvatila koliko se želi vratiti kući.

"Ovdje sam odrasla, to je moje djetinjstvo. Tu je drveće, tu je humor - mislim, postoji toliko toga o Australiji što je jako jedinstveno. Tu je također i udaljenost od ostatka svijeta i kada sam bila tinejdžerica htjela sam ići vidjeti Europu, Ameriku, htjela sam ići svuda, vidjeti sve. Ali sada mogu reći da sam sve vidjela i da želim ići kući. Tamo je sve što mi treba", rekla je tada Nicole.

image

Nicole Kidman

DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK

Glumica i njezin suprug Keith Urban danas posjeduju luksuzna imanja u Sydneyju, Nashvilleu i u New Yorku, za koje su izdvojili gotovo 60 milijuna dolara, a za koje vjeruje da sada vrijede 282 milijuna dolara, prema podacima s realestate.com.au. One uključuju šest stanova u jednoj zgradi samo u Sydneyju, a par tamo već tradicionalno organizira doček Nove godine.Osim toga imaju i idiličnu seosku kuću i imanje pod nazivom Bunya Hill u selu Sutton Forrest u Novom Južnom Walesu koju su kupili 2008. godine po cijeni od 6,5 ​​milijuna dolara.

Smješteno na prostranih 45 hektara zemlje, imanje ima 18-metarski bazen, teretanu i teniski teren, a kuća je okružena zelenilom kako bi bila zaklonjena od znatiželjnih pogleda i o njenoj sigurnosti brinu se zaštitari i čuvari.

Iako se dva mjesta u kojima boravi u Australiji, ​​Sydney i Nashville, čine kao drastično različita, glumica vjeruje da im je jedna stvar zajednička - da su ljudi najbolji dio života tamo, što je jednom izjavila i u intervjuu za magazin Vogue.

Linker
23. lipanj 2024 08:32