Ne ide sve po planu!

Neugodna iznenađenja: Cure detalji iščekivanog vjenčanja Brooklyna Beckhama

Skorašnja svadba najstarijeg sina Davida i Victorije već je proglašena društvenim događajem desetljeća. Tjedan uoči velikog dana znaju se do sada dobro čuvani detalji, od liste slavnih gostiju i kumova do toga za što je sve mladenka zadužila buduću svekrvu.

Sve je spremno za vjenčanje Brooklyna Beckhama i njegove vjerenice Nicole Peltz koji će pred oltar stati iduće subote, 9. travnja. Britanski Mirror među prvima donosi sve detalje glamurozne svadbe između 23-godišnjeg fotografa i kuhara te četiri godine starije glumice, a za neke slobodno možemo reći da su nepredviđeni.

Najveće iznenađenje je da svadbi neće prisustvovati sir Elton John koji je mladoženjin kršteni kum.

Slavni glazbenik navodno je u to vrijeme na dugo planiranoj turneji. Iako mnogima to nikako ne može biti opravdanje, činjenica je da su David i Victoria vjenčanje svog sina u nekoliko navrata odgađali zbog korone.

Čitajte i: Izoliran od obitelji: Najstarijem Beckhamovom sinu teško pala odgoda vjenčanja, ali protiv okolnosti ne može napraviti baš ništa

image

David i Victoria sa sinovima kad je Brooklyn bio tinjdežer

FOTOGRAFIJE: LEON NEAL/AFP/PROFIMEDIA

Na listi poznatih uzvanika zato je obitelj kuharske zvijezde Gordona Ramsaya, koji je Brooklynu veliki uzor u njegovoj kuharskoj karijeri, a i vrlo je blizak prijatelj s njegovim sinom Jackom.

Očekuje se da će svadbi prisustvovati i sve članice nekadašnje grupe Spice Girls s kojom se Victoria proslavila, a prema pisanju Mirrora, pozivnice za raskošno događanje poslane su i glumici Evi Longoriji te Madonninom sinu Roccu Richie.

Kako se već pisalo, mladoženja je za kumove uzeo mlađu braću Cruza i Romea, a novost je da je iz Nicole svjedoka za vjenčanje našla u svojoj obitelji. Tu čast iskazala je bratu Bradu, bivšem hokejašu, a djeveruša će joj biti baka.

Brad je s Nicole nedavno bio i u Rimu, kamo je išla na posljednju probu vjenčanice koju je za nju dizajnirala modna kuća Valentino.

Modni svijet još se ne može načuditi da mladenki svadbenu kreaciju neće dizajnirati Victoria koja je nesumnjivo jedno od najjačih kreatorskih imena. No, ovih dana je potvrđeno da će budućoj snahi kreirati haljinu u koju će se presvući iza službenog obreda. A navodno je i zaslužna za odabir sinove svečane kombinacije.

image

Victoria Beckham snahi je kreirala kombinaciju u koju će se presvući iza crkvenog obreda.

FOTOGRAFIJE: JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/PROFIMEDIA

I Brooklynova mlađa sestra Harper kao i tata David imaju važne uloge na vjenčanju koje će zbog Nicole biti u skladu s židovskom tradicijom.

"Harper je djeveruša, a David je zadužen za govor", otkrio je izvor za Mirror, koji je i objasnio zašto su mladenci odabrali za lokaciju Floridu, umjesto Brooklynove rodne Britanije. Naime, Nicole je već prije otkrila da će se njih dvoje vjenčati na preko 100 milijuna vrijednom imanju njezinog oca, američkog poslovnjaka Nelsona Peltza.

Čitajte i: Izoliran od obitelji: Najstarijem Beckhamovom sinu teško pala odgoda vjenčanja, ali protiv okolnosti ne može napraviti baš ništa

„Imanje Nicolinog oca je savršeno za svadbenu ceremoniju. Uz raskošnu vilu s 27 spavaćih soba ima bazen, prostrane vrtove i slikovit pogled na more”, kazao je izvor.

Sad se zna i da će se svi gosti morati pridržavati nekih strogih pravila, poput nekorištenja mobitela i uključivanja na društvene mreže, a pravo na prve slike mladenke i mladoženja dobio je Vogue. S obzirom na to da najstariji sin legendarnog nogometaša odnedavno gradi kuharsku karijeru, nema sumnje da će gozba biti na visokom nivou. Uostalom, već je izjavio da će na njegovom vjenčanju teći potoci aromatiziranog martinija.

Linker
16. travanj 2024 18:20