STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVA PRILIKA?

Nesreća ih je ponovno zbližila: Nicole Kidman javili se sin i kći s kojima godinama nije u kontaktu

Australska glumica u braku s holivudskom glumcem Tomom Cruiseom usvojila je sina Connora i kći Bellu koji su nakon njihova razvoda prekinuli svaki kontakt s majkom.

Australska glumica u braku s holivudskom glumcem Tomom Cruiseom usvojila je sina Connora i kći Bellu koji su nakon njihova razvoda prekinuli svaki kontakt s majkom.

Australska glumica Nicole Kidman u danima svoje najveće tuge zbog smrti majke Janelle Ann Kidman, čiji ju je gubitak potresao na dan njezinog velikog glumačkog trijumfa, kad je na venecijanskoj Mostri dobila Zlatnog lava za najbolju ulogu u filmu "Babygirl" dobila je brojne izraze sućuti i poruke podrške. A među njima posebno važna joj je bila emotivna poruka koju su joj poslali 31-godišnja kći Bella Kidman Cruise i 29-godišnji sin Connor Cruise.

image

Nicole Kidman

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

U poruci koju su zajednički potpisali Bella i Connor izrazili su duboko žaljenje zbog smrti svoje bake te majci Nicole Kidman izrazili sućut i podršku, što je proslavljena holivudska glumica protumačila kao priliku za novi početak i izgradnju odnosa sa sinom i kćeri s kojima je izgubila svaki kontakt nakon razvoda od Toma Cruisea. A sada su se sestre u emotivnoj poruci na Instagramu svima zahvalile na podršci i na tome što su ispoštovali privatnost njihove obitelji u najtežim trenucima.

image

Supružnici Tom Cruise i Nicole Kidman sa sinomj Connorom i kćeri Bellom u Londonu 1995.

SHUTTERSTOCK

Nicole Kidman i Tom Cruise bili su zlatni holivudski par koji je obilježio posljednje desetljeće prošlog stoljeća, a u braku su proveli više od deset godina i posvojili dvoje djece koje su godinama zajednički podizali. Osim toga Cruise i Kidman bili su i filmski partneri, čije su zajedničke erotske scene u filmu "Oči širom zatvorene" kultnog redatelja Stanleyja Kubricka ušle su u anale sedme umjetnosti, a u Hrvatskoj se pamti i po maestralnoj epizodi Rade Šerbedžije.

Upoznali su se i zaljubili na snimanju filma "Dani groma" (Days of Thunder) redatelja Tonyja Scotta 1990., bili su zvijezde i emigrantske epopeje "Daleki horizonti" o bijegu mladog irskog para iz domovine u obećanu zemlju Ameriku, a u filmsku povijest upisali su se glavnim ulogama u erotskom trileru "Oči širom zatvorene", posljednjem filmu Stanleyja Kubricka, autora "Odiseje u svemiru", "Isijavanja", "Paklene naranče"...

image

Tom Cruise i Katie Holmes s njegovim sinom Connorom 2006.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Kad je u veljači 2001. Tom Cruise podnio zahtjev za razvod braka od dotad obožavane partnerice, to je izazvalo šok u Hollywoodu, ali i cijelom svijetu. Što je točno dovelo do "nepomirljivih razlika u karakteru" dvoje ljudi koji su se dotad smatrali idealnim parom, može se samo pretpostavljati. U tračevima su se tada spominjali uhođenje i totalna kontrola kojima je Tom Cruise podvrgnuo Nicole Kidman, ali i stroga scijentološka pravila kojima je podredio svoj život, te od svih članova svoje obitelji tražio da ih se bezuvjetno pridržavaju .

Kako god, Bella i Connor su nakon razvoda ostali živjeti s ocem u Sjedinjenim Državama, a Nicole Kidman je život nastavila u svojoj domovini Australiji. S vremenom je izgubila svaki kontakt s Bellom i Connorom koji su joj se prestali javljati i odgovarati na pozive, što ju je duboko pogodilo i povrijedilo.

image

Connor Cruise neko je vrijeme radio kao DJ

CINDY BARRYMORE/SHUTTERSTOCK

Bella Kidman Cruise danas je 31-godišnja dizajnerica, koja sebe smatra umjetnicom i živi u Londonu sa suprugom Maxom Parkerom s kojim se vjenčala 2015. Connor Kidman Cruise, pak, nakon kratke karijere u show biznisu - svojedobno se okušao kao glumac i DJ - živi mirno u scijentološkom naselju na Floridi i najviše uživa u ribolovu. Osim toga, omiljen je među susjedima i vodi bogat društveni život.

Prema izvorima iz kuloara bliskih Nicole Kidman, slavna glumica je sina i kćer pozvala u Australiju da se oproste od bake i da pokušaju ponovno izgraditi svoj urušeni odnos, a zbog toga je čak spremna karijeru staviti na čekanje. Nicole Kidman s glazbenikom Keithom Urbanom podiže kćeri tinejdžerice, 15-godišnju Sunday Rose i 13-godišnju Faith Margaret.

image

Bella Kidman Cruise sa suprugom Maxom Parkerom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
16. rujan 2024 15:45