SHRVANA

Neprepoznatljiva! Suze Ivanke Trump danak su stresnom ljetu i drugoj suprugovoj operaciji

Američka poduzetnica Ivanka Trump zabrinuta je zbog druge operacije raka štitnjače kojoj se podrvgnuo Jared Kushner.

Sredinom srpnja je pokopala neprežaljenu majku Ivanu Trump, a nedavno je objavljeno da je njezin suprug Jared Kushner (41) podvrgnut drugom operativnom zahvatu zbog tumora na štitnjači.

Poduzetnica Ivanka Trump (40), savjetnica i kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa očito proživljava svoje najstresnije ljeto, a slika i ovaj put govori više od tisuću riječi.

Shrvana i uplakana, s mobitelom u rukama snimljena je na ulazu gimnastičke dvorane u kojoj redovito vježba pod nadzorom osobnog trenera održavajući kondiciju i vitku liniju, a ta je slika potpuna suprotnost svim njezinim javnim pojavljivanjima po kakvima je poznajemo.

image

Da boluje od raka Jared Kushner saznao je dok je radio u administraciji svoga punca u Bijeloj kući

DOULIERY OLIVIER/ABACA/SHUTTERSTOCK

Da je njegovo zdravlje ozbiljno narušeno Jared Kushner je saznao dok je sa suprugom radio u administraciji Bijele kuće u predsjedničkom mandatu Donalda Trumpa. A svoje strahove i razmišljanja u tom periodu svoga života opisao je u memoarima ‘Breaking History‘ koji su odnedavno u knjižarama diljem Sjedinjenih Država.

U knjizi se, uz ostalo, prisjetio i razgovora s liječnikom iz Bijele kuće Seanom Conleyem, u listopadu 2019. dok su putovali u Teksas.

image

Supružnici Ivanka Trump i Jared Kushner na sprovodu Ivane Trump u New Yorku 20. srpnja

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"To jutro kada sam putovao u Teksas kako bih prisustvovao otvaranju pogona Louisa Vuittona liječnik iz Bijele kuće Sean Conley zamolio me za privatni razgovor u kabini predsjedničkog zrakoplova Air Force One. Rekao mi je da su stigli rezultati nalaza punkcije iz bolnice Walter Reed, da imam rak štitnjače, te da moram odmah na operaciju", napisao je Kushner u knjizi.

Fotografije snimljene tog dana pokazuju da je Kushner sjedio u prvom redu kraj svoje supruge tijekom govora svog punca u Alvaradu u Teksasu na otvaranju pogona Louisa Vuittona. U knjizi je otkrio kako mu je zloćudna bolest srećom otkrivena u početnom stadiju, ali je svejedno postojala opasnost da će operacija ugroziti njegovu sposobnost govora.

image

Ivanka Trump u javnosti se inače pojavljuje savršeno dotjerana

VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

To se nije dogodilo, a Kushner je iz ureda izbivao minimalno, jer je operiran u petak, uoči produženog vikenda zbog proslave Dana zahvalnosti.

Ivanka Trump i Jared Kushner su se nakon izborne pobjede Joea Bidena s kćeri Arabellom (11) i sinovima Josephom (8) i Theodoreom (6) preselili u Miami na Floridu, gdje još uvijek traju radovi na uređenju njihovog luksuznog posjeda: vile sa šest spavaćih soba, osam kupaonica, raskošnim dvostrukim stubištem, otvorenim prostorima za zabave, stropovima s visokim kupolama, teretanom, bazenom i vrtom.

Linker
18. travanj 2024 11:55