POVRATAK NA POSAO

Neprepoznatljiva! Problematična glumica privukla sve poglede na snimanju u New Yorku

Engleski supermodel i glumica Cara Delevingne zvijezda je novih nastavaka jednog od najpopularnijih televizijskih serijala "American Horror Story".

Zbog velikog interesa gledatelja i nevjerojatne glumačke ekipe koju su uspjeli okupiti u jednom od najpopularnijih američkih televizijskih serijal "American Horror Story", producenti su dvanaestu sezonu odlučili podijeliti u dva dijela, a snimanje novih nastavka u punom je jeku. Filmska ekipa privukla je pažnju prolaznika na njujorškom Manhattanu, a glavna zvijezda na setu bila je 31-godišnja Cara Delevingne, engleski supermodel i glumica, koja je izgledala - neprepoznatljivo.

image

Cara Delevingne na snimanju serijala ‘American Horror Story‘

JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U crnom kostimu s krilatim pokrivalom za glavu Cara je ukrala svu pažnju, a na snimanje je stigla s kavom za van u ruci. U serijalu igra tajanstvenu ženu Ivy Ehrenreich, a osim nje glavne ženske uloge igraju njezine kolegice Emma Roberts, Kim Kardashian, Julie White, Annabelle Dexter-Jones i Michaela Jaé Rodriguez.

Datum premijere novih epizoda bit će objavljen naknadno, a fanovima Care Delevingne drago je što se problematična glumica i manekenka, čini se, posve oporavila od duševnog rastrojstva koje je doživjela tijekom pandemije koronavirusa.

image

Na set je stigla s kavom za van

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

To razdoblje Carinog života obilježile su njezine šokantne fotografije u jadnom stanju zbog čega su se mnogi s pravom zabrinuli za nju. No, nakon odrađene rehabilitacije i nekoliko mjeseci izbivanja iz javnosti Cara Delevingne je uz stručnu pomoć i podršku prijatelja očito došla k sebi i ponovno se posvetila - poslu.

Linker
25. travanj 2024 10:33