NOVI POČETAK

Neočekivana odluka: Nesuđena Kardashianka okrenula novu stranicu, u tijelu više nema silikona

Starleta, glazbenica i plesačica Blac Chyna otkrila je zašto je nakon petnaest godina iz svog bujnog poprsja i stražnijice uklonila silikonske umetke.

Proslavila se kao dvojnica Nicki Minaj u spotu za pjesmu "Monster" Kanyea Westa, svojedobno je bila najbolja prijateljica Kim Kardashian, a na kraju se sudila s obitelj Kardashian za sto milijuna dolara odštete jer je njezin bivši partner Rob Kardashain, s kojim ima šestogodišnju kćer Dream Renee, na internetu objavio njezine eksplicitne fotografije. Ali starleta, glazbenica i plesačica Blac Chyna u sudskom postupku koji je lani okončan nije dobila ni dolara, jer nije uspjela dokazati svoj navod da su Kardashiani upotrijebili svu moć kako bi narušili njezin ugled.

image

Kim Kardashian s bratom Robertom Kardashianom i šogoricom Blac Chyna u Los Angelesu 2016.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Dapače, glava obitelji Kris Jenner posvjedočila je da je Blac Chyna, majka njezine unuke Dream svojedobno zaprijetila smrću njezinoj kćeri Kylie Jenner jer je započela vezu s Chyninim bivšim dečkom, reperom Tygom s kojim je ona dobila 10-godišnjeg sina Kinga Caira. Ali i da je kabelom punjača mobitela davila njezinog sina."Te slučajeve nismo prijavili policiji, jer sam navikla na drame u u svojoj obitelji. A kad je prohodala s Robom kao majka sam bila zabrinuta, pogotovo zato što je njihov odnos od samog početka bio turbulentan. No, ja vjerujem u druge prilike i željela sam da moj sin bude sretan, pa sam se nadala da će njih dvoje nadvladati sve svoje izazove, ali to se nije dogodilo", izjavila je Kris Jenner.

image

Rob Kardashian i Blac Chyna 2016.

ARLENE RICHIE/SHUTTERSTOCK

Možda je pogriješila u pogledu moguće sreće svog sina u vezi s Blac Chynom, ali nije i u mogoćnosti okretanja nove životne stranice o čemu je ovih dana posvjedočila i jedna od najbolje plaćenih žena s profilom na OnlyFans platformi za odrasle. Blac Chyna je zahvaljujući toj zaradi stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procijenjuje na pet milijuna dolara, a svojim pretplatnicima sadržaj paušalno naplaćuje 19,99 dolara mjesečno. Njezina ciljana publika su fetišisti na stopala, a uz to je vlasnica kozmetičkog brenda specijaliziranog za umjetne nokte i trepavice, te salona u Los Angelesu.

image

Vlasnica je kozmetičke linije umjetnih trepavica i noktiju

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

A ovih dana dodatno je zaintrigirala maštu fanova i zaradila pozornost medija priznanjem da je nakon petnaest godina iz svog bujnog poprsja i stražnjice uklonila silikonske umetke kojima je naglasila svoju figuru.

"Bila mi je to peta estetska operacija, zahvat je trajao osam i pol sati i sad je napokon sve vani. Osjećam se sretno i slobodno", napisala je u svojoj objavi i zaključila da je nažalost prekasno shvatila koliko silikonski umeci mogu biti opasni. "Zbog svoje nepromišljene odluke nisam imala neželjenih posljedica, ali sam živjela s mišljenju da bi mi se nešto moglo dogoditi i da bi se moja zdravstvena situacija mogla zakomplicirati. Ako želite biti ljepše, oblije i zanosnije postoje i druge metode bez - silikona. Zapamtite to zauvijek", zaključila je Blac Chyna.

image

Uklonila je sve silikonske umetke i ponovno je sretna

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
17. travanj 2024 21:16