Gwen Stefani s Gavinom Rossdaleom ima troje djece

 SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Jasni prioriteti

Neobična obitelj: Očuh i otac bore se za naklonost sinova Gwen Stefani

Glazbenik Gavin Rossdale ispričao je kako osam godina nakon razvoda od Gwen Stefani njih dvoje odgajaju sinove Kingstona, Apolla i Zumu.

Glazbenik Gavin Rossdale ispričao je kako osam godina nakon razvoda od Gwen Stefani njih dvoje odgajaju sinove Kingstona, Apolla i Zumu.

Američka glazbenica Gwen Stefani u trideset godina karijere prodala je više od šezdeset milijuna albuma i stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na 160 milijuna dolara, no njezino najveće bogatstvo su sinovi 17-godišnji Kingston, 14-godišnji Apollo i 9-godišnji Zuma koje je dobila u braku s britanskim kolegom glazbenikom Gavinom Rossdaleom.

Gwen Stefani i Gavin Rossdale godinama su bili na glasu kao kul i složan glazbeni par, no njihova je veza bila sve samo ne idilična. Upoznali su se na zajedničkoj turneji, a zatim je Gavin pripremio veliku zabavu samo za Gwen. Par se vjenčao 2002. godine te imao raskošno vjenčanje na kojem je Gwen zablistala u ružičastoj vjenčanici, a pjevačica je brzo oprostila svom dragom što joj je "zaboravio spomenuti" da ima kćer Daisy Lowe iz veze s pjevačicom Pearl Lowe, ali mu nije mogla oprostiti aferu s dadiljom Mindy Mann, koja je čuvala njihove sinove.

image

Gwen Stefani i Gavin Rossdale sa sinovima 2010.

BRET THOMPSETT/ MATT SMITH/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Koliko god je razvod bio bolan za supružnike, najveću žrtvu podnijela su njihova djeca, a osam godina nakon kraha njihova braka 57-godišnji Gavin Rossdale, frontmen rock benda Bush, u podcastu "Not So Hollywood" voditeljici Adrianni Costi ispričao je kako danas izgleda njihova disfunkcionalno funkcionalna obitelj.

"Gwen i ja imamo različita mišljenja i različite metode odgoja, tako da se teško može reći da zajednički odlučujemo o budućnosti naših sinova. No, mislim da je za njih zapravo jako dobro što njihova mama i tata furaju svatko svoj film, jer je to najbolji način da nauče da u životu postoje različite perspektive i različita mišljenja o različitim stvarima. U svakom slučaju oboje ih volimo i poštujemo, što je najvažnije, te ih podupiremo da razvijaju vlastita mišljenja i izgrađuju svoju osobnost", izjavio je Gavin Rossdale, koji nije jedina očinska figura u odrastanju svojih sinova.

image

Gwen Stefani sa sinovima Apollom i Kingstonom, te njegovom prijateljicom

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nakon prekida sa suprugom Gwen Stefani je, naime, 2015. počela nastupati u emisiji "The Voice" kao jedan od sudaca u popularnom glazbenom showu, u kojem je upoznala country pjevača Blakea Sheltona. Jedan od najpopularnijih američkih glazbenika zbog Gwen Stefani se razveo od druge supruge, pjevačice Amande Lambert, a da se njihova romansa pretvorila u ozbiljnu vezu postalo je jasno kad su se zaručili u listopadu 2020.

image

Blake Shelton, Kingston Rossdale i Zuma Rossdale na automobilističkoj utrci lani

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pjevačica je nakon toga podnijela i službeni zahtjev za poništenje svog crkvenog braka, a vjenčali su se 3. srpnja 2021. u kapelici na Sheltonovom ranču u Oklahomi. "U mom odrastanju jedan od heroja bio je moj očuh Mike Shackleford, kojeg sam smatrao svojim ocem. Nadam se da Kingston, Apollo i Zuma mene doživljavaju na takav način i da će me pamtiti kao pozitivan primjer cijelog svog života. Obožavam razgovarati i provoditi vrijeme s njima, svaki naš zajednički trenutak smatram blagoslovom", izjavio je Blake Shelton.

Linker
27. travanj 2024 05:40