NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK
NASTAVAK SNIMANJA

Nemoguća misija Toma Cruisea u Londonu: Nova frizura i novi nadimak slavnog glumca

Holivudski glumac stigao je na snimanje osmog nastavka "Nemoguće misije" u London, čija je svjetska premijera predviđena u svibnju 2025.

Holivudski glumac stigao je na snimanje osmog nastavka "Nemoguće misije" u London, čija je svjetska premijera predviđena u svibnju 2025.

Zbog snimanja novog nastavka "Nemoguće misije", jedne od najuspješnijih filmskih franšiza u povijesti kinematografije, glavni glumac, 61-godišnji Tom Cruise proljetos je odlučio propustiti dodjelu Oscara, na kojoj je njegov film "Top Gun: Maverick" imao čak šest nominacija za zlatni kipić.

image

Na snimanje u London stigao je privatnim zrakoplovom s Floride

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

A sad je jedva dočekao dogovor scenarističkog i glumačkog sindikata s holivudskim studijima da se vrati na filmski set i snimanje osmog nastavka "Nemoguće misije" čija je kinodistribucija zbog duge stanke s lipnja iduće godine prebačena na svibanj 2025.

image

Tom Cruise je zahvaljujući novoj frizuri zaradio novi nadimak - Mop Gun

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ove godine u kinima smo vidjeli "Nemoguću misiju: Odmazda – Prvi dio", ali 2025. u kina neće stići drugi dio odmazde, jer su producenti u međuvremenu odlučili promijeniti ime filma, izvijestio je novinar časopisa The Hollywood Reporter. Kako će se film na kraju zvati zasad nije poznato, ali se zna da će Tom Cruise u njemu glavom i bradom ponovno sam izvesti sve svoje kaskaderske scene. Ovisnik o adrenalinu na snimanje helikopterske scene u Londonu stigao je privatnim zrakoplovom iz Tampe na Floridi, a fanove je oduševio frizurom.

image

Glumac je na snimanje stigao dobro raspoložen

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako je već jako dobro poznato, Cruise je privatno pedantan čovjek koji voli držati stvari pod kontrolom, ali ovog puta mu je vjetroviti dan u Londonu pomrsio planove i kovrče. Vjetar mu je kosu razbacao na sve strane zbog čega su fotografije zvijezde "Top Guna" ubrzo postale viralne u svjetskim medijima i na društvenim mrežama, a Tom Cruise je zaradio novi nadimak - Mop Gun. Engleska riječ "mop", naime označava krpu za brisanje podova, ali i bujnu, neurednu kosu.

image

Nemoguća misija Toma Cruisea se nastavlja

IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 13:52