HRABRA ODLUKA

Nema do grive: Barbara Kolar pokazala novu frizuru za novu sezonu showa ‘Zvijezde pjevaju‘

Popularna radijska i televizijska voditeljica u paru s Duškom Ćurlićem zaštitno je lice omiljenog showa na Hrvatskoj televiziji.

Radikalna promjena imidža i frizure može biti i vanjska manifestacija unutarnjih previranja i spremnosti za nove životne iskorake. A popularnoj televizijskoj i radijskoj voditeljici Barbari Kolar novi izazov je pred vratima, jer uskoro započinje još jedna sezona omiljenog showa "Zvijezde pjevaju". Uvodna emisija u kojoj će se predstaviti svi parovi koji se bore za pobjedu na rasporedu je ovog vikenda na Hrvatskoj televiziji, a njezini voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, po mnogima naš najskladniji, najuigraniji i najbolji voditeljski par.

image

Duško Ćurlić i Barbara Kolar

HTV

Zbog toga je malo koga začudila fotografija kojom je Barbara Kolar počastila svoje pratitelje na društvenim mrežama, a njezin fotografski autoportret bez šminke zapravo je bio prigoda da javnosti pokaže novu frizuru. "Nema do grive", napisala je Barbara Kolar uz fotografiju svojih bujnih, valovitih uvojaka i zaradila brojne pozitivne komentare svojih pratitelja.

image

Formu održava u teretani

VEDRAN PETEH/CROPIX

Barbara Kolar je lani u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju izjavila da se žene po njezinom mišljenju više opterećuju komentarima o fizičkom izgledu jer mu i posvećuju veću pažnju od muškaraca. "Uređujemo se i zbog sebe, jer nam zadovoljavajući izgled daje samopouzdanje, ali i kako bismo se svidjele nekome drugome", izjavila je Barbara Kolar koja usprkos tome odbija koristiti specijalizirane aplikacije i filtere za samouljepšavanje na društvenim mrežama.

Omiljena voditeljica odavno je, naime, odlučila da neće skrivati svoje sitne nedostatke te promjene koje život nosi i tako podilaziti nametnutim standardima ljepote, jer je pristalica ideala prirodne ljepote. A svoj izgled, uz ostalo, zahvaljuje uravnoteženoj prehrani i treninzima pod vodstvom osobnog trenera.

image

Barbara Kolar

INSTAGRAM

"Plan prehrane mi se bazira na omjeru proteina, ugljikohidrata i masti, što s jedne strane podržava izgradnju mišića, a s druge potiče razgradnju masnog tkiva. Ništa prekomplicirano ili nemoguće za slijediti. Veliki sam gurman i neopisivo mi je zadovoljstvo družiti se s ljudima koje volim uz finu hranu i čašu dobrog vina. No, isto tako, mogu biti bolesno disciplinirana i odreći se svega ako je to s jasnim ciljem. I ako, naravno, pokazuje rezultate", ističe Barbara.

image

Barbara Kolar

PRESS
Linker
16. travanj 2024 22:23