Koncert za Božić

Nela Đinđić otkriva nam kako će uživati u Badnjaku: ‘Kitim jelku pa idem na dječju polnoćku...‘

Mlada pjevačica priprema pravi božićni party na najveseliji blagdan, uoči kojeg nam je otkrila kako najradije provodi blagdane.

Nasmijana i simpatična mlada pjevačica ovu godinu može pamtiti po dobrim poslovnim uspjesima. Uoči blagdana Nela je objavila pjesmu "Dobro jutro, Božić je". To je treći singl s njenog albuma Melodrama, a ove je godine imala i zapažen nastup na 69. Zagrebačkom festivalu te osvojila nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač, a kao šlag na torti dolazi njen koncert koji organizira na sam Božić u kavani Johann Franck.

image

Antonela Đinđić, poznatija kao Nela

LUCIJA OCKO

"Za mene Božić predstavlja radost iščekivanja, treniranja pozitive, ljubaznosti i suosjećanja. Najradije ga provodim sa svojom obitelji i prijateljima i još ako se poklopi da dan zaokružim koncertom...", otkrila nam je Antonela Đinđić, poznatija kao Nela.

image
LUCIJA OCKO

Taj poseban dan u godini svojoj publici priredit će poseban doživljaj i nezaboravan party. "Bit će najbolje od božićnih pjesama, mojih autorskih i obrada s A strane te stranih pjesama koji će rasplesati publiku! Baš pravi božićni party u obliku mog koncerta", otkrila nam je što očekuje publiku koja će ovaj blagdan provesti s njom", najavila je Nela.

Osim što će na Božić s najdražim ljudima pjevati, Nela ima još neke drage običaje koje će blagdanskog vikenda iznova prirediti. "Kićenje jelke na Badnjak pa odlazak na dječju polnoćku i iščekivanje ponoći uz bakalar, fritule i ‘Sam u kući‘", kazala je Nela koji su joj najdraži običaji.

image
LUCIJA OCKO
image
LUCIJA OCKO

Popis najdražih božićnih pjesama ipak je malo dulji pa nam je Nela spontano složila jednu lijepu blagdansku playlistu, jer kako kaže božićne pjesme - obožava!

"‘It‘s beginning to look a lot like Christmas‘, ‘Merry Christmas to you (Chestnuts roasting)‘, ‘Have yourself a merry little Christmas‘, ‘Hark! The herald angels sing/Gloria‘, ‘Carol of the bells‘, ‘Last Christmas‘... od hrvatskih su mi jako drage ‘Božić dolazi‘ od Srebrnih krila i ‘Božić je‘ Antonele Doko", nabraja nam.

image

Koncert na Božić održat će u klubu Johhan Franck u Zagrebu

LUCIJA OCKO

Svi zainteresirani ovu mladu glazbenicu moći će poslušati na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu i to na više lokacija, a koncert na Božić bit će kruna tih dana, u klubu Johann Franck u Zagrebu 25. prosinca s početkom u 21 sat.

Linker
21. travanj 2024 06:45