SASVIM ISKRENO

Natalija Prica: ‘Bio je to težak period, prioritet mi je bio nastaviti život normalno dalje‘

Specijalistica ortodoncije, bivša misica i bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, otkrila je Sanji Doležal da su je u politici na nož dočekale - žene.

"Bilo je teško, bilo je jedno intenzivno razdoblje i medijska oluja, međutim to je prošlo i ja sam u tom periodu oluje i medijskih napada na mene jednostavno znala koji je moj prioritet u životu. Imala sam dvije mogućnosti. Mogućnost je bila ići u medijski rat i opravdavati se za nešto za što smatram da nisam kriva, na što bih izgubila puno vremena i energije. Plan B bio je učiti za svoj specijalistički ispit i jednostavno imati svoj posao jer da ga nisam položila, nažalost ne bih imala posao. Prema tome moj prioritet je bio ostati u struci i nastaviti svoj život normalno dalje", tako je 34-godišnja Natalija Prica, specijalistica ortodoncije, bivša misica i bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića odgovorila na pitanje voditeljice Sanje Doležal o svom političkom angažmanu u stranci MB 365 u kojoj je svojedobno bila šefica mladeži.

image

Natalija Prica bila je Miss Universe Hrvatske i članica Predsjednistva, te šefica mladeži stranke Milan Bandić 365

IVANA NOBILO/CROPIX

Prema njezinom mišljenju u politici postoje različiti kriteriji za žene i muškarce, a potpuno iskreno - u skladu s nazivom talk showa "Iskreno sa Sanjom" koji se emitira petkom u sklopu IN Magazina na Novoj TV, odgovorila je i na pitanje tko ju je više dočekivao na nož - žene ili muškarci."Žene više, manje muškarci. Žene bi svašta rekle, još bi dodale i ono što nije ni bilo, ali da. Već sam se navikla na to. Muški si puno više drže leđa nego mi žene i zbog toga mi je baš jako žao", izjavila je Natalija Prica i dodala da se, premda je bivša misica, u poslu nikada nije oslanjala na svoju ljepotu, nego joj je uvijek primarna bila njezina struka. Nije se, naime, željela oslanjati isključivo na uspjeh u manekenstvu i modelingu, jer ta struka ima određeni rok trajanja.

image

Milan Bandić i Natalija Prica bili su bliski suradnici

NIKŠA STIPANIČEV/CROPIX

Natalija Prica danas je specijalistica ortodoncije i radi u struci, a u središte medijske pozornosti došla je 2011. kad se okitila lentom i titulom Miss Universe Hrvatske. Našu zemlju je predstavljala na svjetskom natjecanju ljepote u Brazilu, a posljednjih godina se rijetko pojavljuje u javnosti i na društvenim događanjima. Sanji Doležal je priznala da bi opet sve - ponovila.

image

S prijteljicom je stigla na premijeru predstave "Tena, kronika raspada jedne ljepote" redatelja Dražena Ferenčine

DAMIR KRAJAC/CROPIX

"Ponovila bih! Htjela sam se prijaviti na izbor za Miss Universe Hrvatske iz više razloga. Jedan od njih je bio iskustvo, smatrala sam da ću upoznati jako puno zanimljivih ljudi i treća stvar je bila glavna nagrada - stipendija na visokoj školi menadžmenta. Bilo je dosta toga što me motiviralo i kada bih vratila vrijeme unatrag, ponovno bih se prijavila", rekla je Natalija Prica.

image

Položila je cvijeće i zapalila svijeću na grobu Milana Bandića povodom obilježavanja njegovog rođendana

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
Linker
15. travanj 2024 11:18