najprivlačnijih 11

Naš Vatreni je među najseksi igračima u Katru! Tko je vama najzgodniji nogometaš?

Počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, a ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu dijele se u dvije skupine - jedni su pred ekranima zbog igre, a drugi zbog atraktivnih sportaša na terenu

Fabian Lucas Schär (30)

image

Fabian Schar

RICHARD LEE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tamnokosi Švicarac voli luksuz - vozi Jaguara, vlasnik je nekoliko skupocjenih nekretnina, a sve si to vrlo lako može priuštiti s godišnjom plaćom od oko dva milijuna funta kao član kluba Newcastle United. Od 2019. ljubi pravnicu Alexandru Münger, koju je upoznao dok je igrao za Basel. Vezu su na početku održavali na daljinu jer je Alexandra studirala u Zürichu.

Borna Sosa (24)

Hrvatski reprezentativac voli slikarstvo, fiziku i sve vezano za svemir, a posebno voli drevnu arhitekturu. Ne čudi, stoga, da mu je djevojka - arhitektica. Lijevi bek Stuttgarta ne srami se priznati da katkad zaplače na film ili seriju, a voli gledati i turske sapunice - Ezel mu je najdraža. Jedan je od rijetkih koji zbog nogometa nisu zanemarili obrazovanje, pa je nakon gimnazije upisao Visoku školu za komunikacijski menadžment.

Robert Lewandowski (34)

Njegovo ime uvijek je na popisu najzgodnijih nogometaša, a uz to je i jedan od najboljih svjetskih igrača. Poljski reprezentativac je od 2013. u braku s karatisticom Annom, a imaju dvije kćeri - Klaru i Lauru. Napadač Barcelone zarađuje 23 milijuna eura godišnje.

Andre Silva (27)

Iako je Cristiano Ronaldo najpoznatiji portugalski reprezentativac, nije jedini koji mami poglede. Nekad introvertirani dečko koji je cijelo djetinjstvo težio tome da postane nogometaš, miljenik je žena koje ‘padaju‘ na njegov osmijeh. Igrač Leipziga je pak pokleknuo pred manekenkom Marijom Rodrigues.

Kevin Trapp (32)

Njemački reprezentativac je od 2018. zaručen sa šest godina starijom Izabel Goulart, anđelicom marke donjeg rublja Victoria‘s Secret, koja se ne srami otkrivati detalje iz njihove spavaće sobe. Kad njezin dragi gubi (sada je član kluba Eintracht Frankfurt), kaže da ga neće zainteresirati ni u najseksi izdanju, a kad pobjeđuje - čeka ih burna noć.

Francisco Román Alarcón Suárez (30)

image

Isco Alarcon Suarez

GONZALES PHOTO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Španjolac poznatiji pod nadimkom Isco godišnje zarađuje milijun eura. U vezi je sa Sarom Salamo, španjolskom glumicom i aktivisticom za prava životinja, a imaju troje djece. Rođen je na jugu Španjolske, a ondje i živi jer igra za Sevillu.

Rodrigo de Paul (28)

Argentinski nogometaš ima buran ljubavni život. S bivšom partnericom Camilom Homes, s kojom ima dvoje djece, vodi pravnu bitku zbog alimentacije. Odmah nakon prekida s Camilom, član Atletico Madrida je započeo vezu s argentinskom pjevačicom Tini Stoessel.

Kendall Waston (34)

image

Kendall Waston

-/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Reprezentativac Kostarike i član nacionalnog kluba Saprissa vrlo je samozatajan kad je riječ o privatnom životu. Odrastao je u glavnom gradu San Joseu, maštajući da jednog dana postane nogometaš i da ima skladnu obitelj. Sve je to ostvario: u braku je s Priscilom Waston s kojom ima sina Keysaacka.

Cristian Pulisic (24)

Najskuplji američki igrač u povijesti na radost mnogih nema djevojku, a o prijašnjim vezama ne zna se mnogo. Pulisic ima hrvatske korijene, djed mu je s Oliba, a po njemu je dobio srednje ime - Mate. Sada nastupa za Chelsea, a iako od 17. godine ima hrvatsko državljanstvo, nije htio igrati za Hrvatsku jer se smatra Amerikancem

Jack Grealish (27)

Nogometne gene pokupio je od pradjeda Billyja Garattyja, pionira profesionalnog nogometa u Engleskoj, a godišnje zarađuje više od deset milijuna funta. Lijevo krilo Manchester Cityja djevojku Sashu poznaje još od srednje škole i otad su skupa. Sasha je model, a ima i YouTube kanal na kojem govori o modi.

Olivier Giroud (36)

Francuz visok 193 centimetra nažalost je zauzet. Od 2011. je u braku s Amerikankom Jennifer i žive u skladnom braku. Imaju četvero djece: kćeri Jade i Ariju te sinove Evana i Aarona. Giroud sada igra za talijanski Milan i zarađuje 3,17 milijuna dolara godišnje.

Ovog tjedna na kioscima vas čeka limitirana edicija magazina Gloria Glow! Luksuzno izdanje možete pronaći uz magazin Gloria po cijeni od 35 kuna, odnosno 4,65 eura.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • KATE MIDDLETON Princeza od Walesa spremna za još jedno dijete
  • VLATKA KOLAROVIĆ Idemo naprijed s disleksijom i disgrafijom
  • BEZ BRIGE S DIJANOM Doživjeti i preživjeti burnout
  • MICHELLE OBAMA Kraljica samopomoći
  • PANEL FINANCIJSKA PISMENOST Plan za štednju i potrošnju
  • KUHINJA MATHEUSA ALVESA ZANELLE Superhrana iz Amazonije
  • PUTOVANJE: CIUDAD DE MEXICO I YUCATAN Martin i Manuela Sinković u fascinantnoj zemlji Latinske Amerike
  • FELJTON: TAYLOR SWIFT Slatkica koja ruši sve rekorde
Linker
18. travanj 2024 22:26