Puca od ponosa

Naš omiljeni nogometaš sve je oduševio: Fanovi mu pišu da ima najljepšu obitelj!

Andrej Kramarić na svom je Instagram profilu podijelio do sad neviđenu fotografiju s krštenja sinčića Viktora koja je izazavala opće oduševljenje među njegovim prijateljima i pratiteljima.

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia zacijelo su jedan od najsamozatajnijih bračnih parova u našem javnom životu, a svoju privatnost osobito cijene otkako su postali roditelji. No, proslavljeni nogometaš i napadač Vatrenih sada je napravio ustupak i na svom je Instragram profilu objavio fotku s Mijom i njihovim sinčićem Viktorom.

Idilična obiteljska fotografija snimljena je na dan Viktorovog krštenja u svibnju, a jedini razlog zbog koje ju je Kramarić sada objavio je njegova intimna sreća i ponos.

Svoju objavu Andrej nije posebno komentirao već je uz fotografiju stavio samo crveno srce, no zato mu njegovi pratitelji pišu da ima najljepšu obitelj. Posebno se komentira mali Viktor čije preslatko lice njegovi roditelji do sada nisu pokazali jer je na rijetkim objavama sa tatom i mamom kameri gotovo uvijek bio okrenut leđima.

image

Andrej i Mia u kolovozu slave 1. rođendan njihovog sinčića Viktora.

RONALD GORSIC/CROPIX CROPIX

Podsjetimo, Kramarić junior u kolovozu će proslaviti godinu dana, a njegovo krštenje u svibnju u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama bilo je dvostruko slavlje. Naime, Andrej i Mia isti su dan imali i svoje crkveno vjenčanje. Civilni brak su sklopili u ožujku prošle godine, a razlog zbog kojeg onda nisu imali pravo slavlje bila je Mijina trudnoća.

U svom jedinom intimnom intervju za medije koji je uoči vjenčanja dao Gloriji, Andrej je ispričao kako je upoznao svoju suprugu, inače doktoricu veterine.

"Naš je susret bio sudbonosan. Upoznao nas je zajednički prijatelj, a Mia me osvojila na prvi pogled. Ona je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je nam je tada zaljubljeni nogometaš, koji je s Mijom prije braka bio četiri godine. Rođenje njihovog sinčića samo je produbilo njegovo divljenje i ljubav prema atraktivnoj Zagrepčanki.

Čitajte i: Pogledajte fotografije s vjenčanja Andreja Kramarića i njegove Mije! O ovoj vjenčanici će se još dugo pričati!

Linker
18. travanj 2024 20:55