Naomi Campbell

 SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
NIKAD NIJE KASNO

Naomi Campbell ponovno iznenadila sretnim vijestima: ‘Dobrodošao dječače‘

Top model Naomi Campbell na svojem je Instagramu otkrila da je dobila sinčića i nazvala ga "darom od Boga" te drugim ženama poručila da nikad nije kasno.

Top model Naomi Campbell na svojem je Instagramu otkrila da je dobila sinčića i nazvala ga "darom od Boga" te drugim ženama poručila da nikad nije kasno.

Zbog prepoznatljivog načina hoda prozvali su je Crnom Panterom, a Naomi Campbell, jedan od najvećih i najtraženijih top modela u povijesti mode ne prestaje iznenađivati niti u 54. godini života. Naime, na svojem je Instagramu otkrila da je dobila drugo dijete te napisala kako "nikada nije kasno postati majka". Na fotografiji Naomi drži sinčića u naručju dok ga njegova sestrica drži za ruku.

"Ti si pravi mali-veliki dar od Boga, blagoslovljena sam! Dobrodošao, dječače. Nikada nije kasno postati majka", napisala je Naomi Campbell, čija karijera traje gotovo četiri desetljeća, a bila je obilježena nevjerojatnim uspjesima, ali i razuzdanim stilom života, brojnim ljubavnim aferama, te skandalima koji bi mnoge uništitli. Ali ne i Crnu Panteru, koja se posljednjih godina, čini se, smirila, a osim biološkog sata koji ju je nakon pedesete neminovno usporio, tu su i djeca: majčinstvo joj je, kako kaže, definitivno promijenilo život.

U svibnju 2021. Naomi je dobila kćerkicu, a za Vogue pozirala s djevojčicom čije ime nije otkrila, te rekla da je samo najuži krug ljudi oko nje znao da planira postati majka. "Moja djevojčica nije posvojena, ona je moje dijete, moj najveći blagoslov i najbolje što mi se dogodilo", ispričala je Naomi i time demantirala glasinu da je dijete posvojila, ali nije otkrila točno kako je postala majka. Doduše, prije četiri godine je pohvalila napredak znanosti koji joj omogućuje da postane majka kad god to poželi, čime je sugerirala da razmišlja o surogat majci.

Kako god, Naomi Campbell nikada javnosti nije otkrila ime oca, a Daily Mail navodi kako će djecu odgajati sama te da usprkos roditeljskim i kućnim obavezama jedna od najuspješnijih manekenki u povijesti ne razmišlja o mirovini.

"Ne sviđa mi se ta riječ, ne prepoznajem se u njoj i ne mogu se zamisliti u toj poziciji. Ako jednom više ne budem htjela raditi, jednostavno ću prestati, ali iskreno ne vjerujem da će se to ikad dogoditi", izjavila je. Naomi Campbell odrasla je u Streathamu, siromašnom južnom predgrađu Londona, svog oca nikad nije upoznala, a njezina majka Valerie, profesionalna plesačica, često je bila odsutna zbog turneja pa su o maloj Naomi uglavnom brinule bake i tete. Zahvaljujući svom izgledu koji je oblikovalo njezino britansko-kinesko-jamajkansko podrijetlo, kao tinejdžerica je započela svoj uspon na modni Olimp. Prvu naslovnicu dobila je kao 16-godišnjakinja, pa se preselila u Pariz gdje je postala muza i miljenica dizajnera Azzedinea Alaïe, a u njegovoj kući se zbližila s velikim zvijezdama poput Tine Turner, Jerry Hall i Grace Jones.

image

Naomi Campbell u svibnju je bila na filmskom festivalu u Cannesu

CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ljubavni život bio joj je jednako buran: zaruke s Adamom Claytonom, basistom benda U2, raspale su su se nakon godinu dana, tvrdila je da je Robert De Niro njezina životna ljubav, te da želi djecu s njim, a Tommy Lee, bivši suprug Pamele Anderson, od nje je pobjegao jer mu je postala - prezahtjevna. Bivšem partneru, talijanskom biznismenu Flaviju Briatoreu nakon prekida je u napadu ludila porazbijala pola stana, a bila je u vezi i s Mikeom Tysonom, Kevinom Costnerom, Lennyjem Kravitzom, Seanom Pennom, Usherom, Puffom Daddyjem... "Ostala sam prijateljica sa svim svojim bivšima, osim s jednim, pogodite o kome se radi", rekla je Naomi jednom.

Linker
28. travanj 2024 17:56