mislio je da više neće voljeti

Nakon tragičnog gubitka, život je za njega imao novi obrat! Rio Ferdinand živi divne dane

Proslavljeni nogometaš sa suprugom Kate nedavno je dobio sina. Njoj je to prvo, a njemu četvrto dijete. Nakon smrti voljene supruge Rebecce, Rio Ferdinand mislio je da će zauvijek ostati sam. No, onda mu je u život ušetala mlada bivša reality zvijezda, koja je postala divna pomajka njegovoj djeci i njegova supruga.

Životna tragedija koju je prije pet godina doživio nije ga pokolebala pa ovih dana Rio Ferdinand ponovno živi neke od najsretnijih dana u životu. Njegova supruga Kate stigla je kući s njihovim novorođenim sinom pa se cijela obitelj sjatila oko božićne jelke, pozirajući sretno uz dječaka.

Obiteljsku fotografiju objavila je njegova 29-godišnja supruga Kate, bivša reality zvijezda uz koju je Ferdinand našao novu sreću nakon što mu je prije pet godina preminula voljena supruga Rebecca Ellison.

image
Kada je upoznao Kate, ona je bila reality zvijezda, a on udovac s velikom tugom u sebi. Mislio je da nakon odlaska njegove Rebecce, više neće voljeti, no Kate je osvojila cijelu obitelj.
KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Nakon razdoblja tugovanja i samovanja koji je prolazio s troje djece koje je s Rebeccom dobio u braku, bivšem nogometašu je u život ušla Kate - koja je po ulasku u njegov život prigrlila i ulogu pomajke Ferdinandovoj kćeri i dvojici sinova. Sada je i sama sa svojim suprugom dobila dijete, dječak je navodno već mezimac cijele obitelji - posebno starije braće. Maleni je stigao kao pravi božićni poklon.

image
Rio i Kate dobili su ovih dana dječaka, četvrto dijete u obitelji - a braća i sestra posebno su mu se obradovali.
CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 16:03