VEDRAN PETEH/CROPIX
Tužna vijest

Nakon teške borbe s karcinomom dojke, preminula je glumica Mirjana Majurec

Vodila je dugogodišnju bitku s karcinomom koji joj je dijagnosticiran 2010. godine, a prološloga je tjedna hospitalizirana zbog pogoršanog stanja.

Vodila je dugogodišnju bitku s karcinomom koji joj je dijagnosticiran 2010. godine, a prološloga je tjedna hospitalizirana zbog pogoršanog stanja.

U 70. godini života preminula je glumica Mirjana Majurec, nakon duge i teške borbe s karcinomom, a vijest su potvrdili iz kazališta Gavella. Mirjana, koja je rođena u Splitu 23. kolovoza 1952. godine, preminula je rano jutros na Rebru. Naime, glumica je prije tjedan dana hospitalizirana zbog lošijeg zdravstvenog stanja.

Javnost je poznaje po ulogama u filmovima Kapelski kresovi, Velo misto te po ulozi Bibe u seriji Naši i vaši. Bila je udana za pokojnoga glumca Ivicu Vidovića s kojim je imala sina Luku, a kasnije se udala za nogometaša Marka Mlinarića s kojim je imala sina Ivana.

image

Iako se činilo da stanje ide nabolje, 2017. godine bolest joj se vratila, a o tome je govorila i za Gloriju

VEDRAN PETEH/CROPIX

Čitajte i: Zagrebačka glumica Mirjana Majurec: ‘Bolest mi se vratila‘

Mirjani je 2010. godine dijagnosticiran rak dojke, a o svojoj bolesti od koje se liječila dugi niz godina često je progovarala.

Iako se činilo da stanje ide nabolje, 2017. godine bolest joj se vratila, a o tome je govorila i za Gloriju.

"Bila sam u šoku iako me sve ove godine nije napuštao podsvjesni strah od recidiva. Tijekom liječenja sam trpjela teške nuspojave kemoterapija, zračenja te uzimanja brojnih lijekova. Izgubila sam kosu, obrve i trepavice, udebljala se gotovo 20 kilograma te uz sve to polako tonula u depresiju, koju je još pojačao moj nestanak s kazališne scene", tada nam je kazala.

Linker
26. travanj 2024 12:36