Maske su pale!

Nakon prve emisije showa Masked Singer najviše se priča o haljini Ide Prester Peševski

Počeo je novi RTL-ov glazbeno-natjecateljski spektakl, a uz prvog razotkrivenog pjevača Sennu M, zvijezda večeri bila je poznata glazbenica koja je oduševila modnim odabirom.

Ida Prester Peševski, koja u novom showu Masked Singer ima ulogu jednog od četiri detektiva zadužena za otkrivanje identiteta maskiranih natjecatelja, za premijernu emisiju nosila je kreaciju srpske dizajnerice Mije Mitanovski. Riječ je o kreatorici koju obožavaju i svjetske zvijezde kao što je Lady Gaga, a koja je lani dovršila dugotrajan proces promjene spola iz muškarca u ženu.

„Najljepša i najsjajnija haljina u mojem ormaru trenutno”, napisala je uoči emisije na svom Instagramu Ida, za koju je dizajnerica Mitanovski dizajnirala dugu šljokičastu kreaciju na jedno rame i s visokim prorezom.

Uz plavokosu glazbenicu, sinoćnju emisiju obilježio je umirovljeni pjevač Senna M. Nekadašnja dance zvijezda koji se zadnjih dvadeset godina bavi poduzetništvom i inovacijama, nastupio je u kostimu Blathazara, a nakon ispadanja je izjavio da ni njegovi najbliži nisu znali da se iza lika omiljenog animiranog znanstvenika krije upravo on.

image

Prvi je razotkriven Senna M.

RTL/GORAN JAKUS

Čitajte i: Nešto posve novo: Stiže nam novi show u kojem će poznate osobe nositi čudne kostime

Ako je do sada i bilo kakvih nejasnoća oko pravila novog showa Masked Singera, nakon prve emisije sve je jasno. Sinoć se za prolazak borilo šest od ukupno dvanaest natjecatelja, a uz idu Prester njihov identitet otkrivaju voditeljica Antonija Blaće te Enis Bešlagić, Borko Perić i Antonija Mandić. Detektivska petorka sinoć je imala težak zadatak. Zajedno s publikom, nagađali su je li se iza maski Meduze, Licitarskog srca, Slatkača, Tintilinića, Torpeda i Blathazara, koje je osmislio riječki dizajner Juraj Zigman, kriju Ćiro Blažević, Luka Nižetić, Alen Islamović, Hana Huljić, Ljupka Gojić, Neven Ciganović, Natko Beck, Edo Maajka...

Kako je bilo u prvoj emisiji, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Linker
25. travanj 2024 05:49