KUĆI S NAGRADOM

Najveća zvijezda "Igre prijestolja" sve je zadivila svojom nevjerojatnom - igrom obrva

Ovo nije prvi put da su se obrve Emilije Clarke našle u glavnoj ulozi.

Britanska glumica Emilia Clarke, zvijezda megapopularnog serijala "Igra prijestolja" koji joj je obilježio karijeru, na 49. filmski festival američkog filma u francuskom Deauvilleu, stigla je s filmom "The Pod Generation", a kući se vratila s nagradom za najbolju mladu glumicu. Emilia Clarke poznata je kao zvijezda s tisuću lica, koja se svojedobno pohvalila kako je i na vrhuncu slave zahvaljujući svojim tehnikama prerušavanja, ako je to željela, mogla proći neprimijećena i u središtima svjetskih metropola.

image

Emilia Clarke proslavila se glavnom ulogom u ‘Igri prijestolja‘

SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK

Glumica koja se proslavila ulogom Daenerys Targaryen, što je bilo službeno i samo jedno od mnogih imena njezinog lika u televizijskom serijalu "Igra prijestolja", u Francuskoj je promovirala romantičnu komediju "The Pod Generation", u kojoj je odigrala glavnu ulogu i čija je izvršna producentica.

image

Kući se vraća s nagradom

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Redateljica futurističke priče iz New Yorka je Sophie Barthes, koja je ujedno i scenaristica filma, a proslavila se debitantskim filmom "Hladne duše" za koji je scenarij smislila nakon što je sanjala da je Woodyju Allenu iz tijela isisana duša.

image

Emilia Clarke i redateljica Sophie Barthes

LOU BENOIST AFP

Emilia Clarke svoje domaćine nije oduševila samo svojom pojavom i stilom, nego i fascinantnom igrom obrva, pa su njezine fotografije postale viralne nakon što su objavljene na društvenim mrežama. "Čini se da njezine obrve žive svoj život", "Upravo gledamo najzaposlenije obrve Hollywooda", "Ovo je hit godine", "Je li to dugo vježbala ili joj to prirodno tako dođe", glase neki od komentara, a znalci su istaknuli kako je upravo ekspresija lica najzaslužnija za glumačku sugestivnost.

image

Emilia Clarke promovira film "The Pod Generation"

LOU BENOIST AFP

"Pred kamerama, doduše, ne treba pretjerivati, ali u kazalištu je naglašena mimika koja se primjećuje i s galerije - velika prednost. A Emiliji Clarke nema ravne u igri obrva, koje naglašavju njezine prelijepe oči i pogled", govore.

Glumica će 23. listopada proslaviti 37. rođendan, a svojedobno je u razgovoru za časopis Allure opisala kako je izgledalo njezino odrastanje u Londonu, u obitelji marketinške top menadžerice i inženjera zvuka. "Moji roditelji su mi usadili tri najvažnija pravila: nema droge, nema nezaštićenog seksa i nikad ne diraj i ne čupaj svoje obrve", izjavila je Clarke i dodala kako su je zbog "igre obrva" vršnjakinje zafrkavale i nazivale - smiješnom.

image

U francuskom Deauvilleu je bila glavna zvijezda

LOU BENOIST AFP
Linker
15. travanj 2024 05:23