Ljubav boli

Najveća britanska zavodnica sanja o udaji: Dosadilo joj je biti vječna zaručnica!

Sienna Miller krasi naslovnicu travanjskog izdanja luksuznog lifestyle magazina DuJour, a pozirajući u zavodljivim proljetnim komadima prvi je put otvorila dušu i priznala da su u svim vezama muškarci nju ostavljali.

Otkako je 2001. prvi put debitirala na filmskom platnu, glumica Sienna Miller odmah je proglašena jednom od najljepših Britanki za kojom su uzdisali mnogi muškarci. Titula zavodnice prati je i danas, u 41. godini, no ako je suditi prema intervjuu koji je dala za proljetno izdanje magazia DuJour, nikada nije imala sreće u ljubavi.

Plavokosa i plavooka ljepotica za poznati je lifestyle magazin priznala da je čak triput ostavljena pred oltarom!

image

Jude Law prvi joj je slomio srce i javno je ponizio.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prvi muškarac za kojeg se silno željela udati je njezin sunarodnjak i kolega, Jude Law. Nekoć jednog od najvećih frajera u Hollywoodu, Sienna je ljubila u dva navrata. Par su postali vrlo brzo nakon što se ona proslavila na velikom platnu, a zaruke se raskinuli 2006. Prekid je pratio veliki skandal jer je Jude godinu ranije javno priznao da ju je prevario. Dvoje slavnih Britanaca svojoj je ljubavi dalo još jednu priliku, tri godine poslije raskida, no Jude ni taj put nije Siennu odveo pred oltar i 2011. odlučili su krenuti svatko svojim putem.

image

Glumac Tom Sturridge otac je njezine desetogodišnje kćeri Marlowe.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: SIJED, BRADAT I NABORAN: ŠTO SE DOGODILO JEDNOM OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH LJEPOTANA

Vjenčani prsten nije nikada dobila ni od oca svoje jedinice, također glumca Tom Sturridgea s kojim je ukupno provela četiri godine, a 2012. dobili su kćer Marlowe. Sienna je već prije otkrila da je za nju njihov rastanak 2015. bio podosta bolan, ali su ostali dobri prijatelji, prvenstveno zbog kćeri.

image

Književni urednik Lucas Zwirner ostavio ju je prije dvije godine.

MCPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zadnji udarac zadao joj je 29-godišnji književni urednik Lucas Zwirner. Zajedno su bili oko godinu dana prije nego što ju je on zaprosio, no već devet mjeseci kasnije Zwirner je nestao iz njezinog života.

Sienna je trenutno u vezi s modelom modne kuće Burberry Olijem Greenom, a on je od nje mlađi 16 godina.

image

Siennin sadašnji dečko od nje je mlađi 16 godina.

GHOST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 16:59