KRONOLOGIJA VEZE

Najtajnovitiji par na svijetu nakon četiri godine veze kapitulirao u Dolini faraona

Glumačka zvijezda Robert Pattison i britanski supermodel, glumica i pjevačica Suki Waterhouse zajedno su stigli na predstavljanje Diorove kolekcije u Egiptu.

U vezi su četiri godine, a njihova prva pozirana zajednička agencijska fotografija nastala je prošlog vikenda na predstavljanju Diorove muške kolekcije u Egiptu.

Britanski glumac Robert Pattison, koji se proslavio ulogama u filmskom serijalu "Sumrak saga" i naslovnom ulogom u posljednjem "Batmanu", i supermodel, glumica i pjevačica Suki Waterhouse uspjeli su u onome što se mnogima u digitalnom dobu 21. stoljeća čini nemogućom misijom - zadržati privatnost svoje veze. Ovo je kronologija njihove ljubavi.

SRPANJ 2018.

Prvi put je par primijećen na projekciji mjuzikla, romantične komedije "Mamma Mia! Here We Go Again u kinu Electric na Notting Hillu, nakon čega su se zabavili u pubu SoHo House do jutarnjih sati. "Ljubili su se i grlili, a na ulici su se stalno držali za ruke", izjavili su očevici. Idućeg mjeseca američki magazin US Weekly donio je priču o tome kako su Pattison i Waterhouse već mjesecima u vezi, a britanski tabloid Daily Mail ustvrdio je kako su prema njihovim provjerenim informacijama - prekinuli.

PROSINAC 2018.

Paparazzi Daily Maila ulovili su par na izlasku s Božićnog partyja u Londonu, a u siječnju je Pattison bio glavni gost na njezinom partyju povodom proslave rođendana.

image

Njihova prva zajednička fotografija snimljena je 2018.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

TRAVANJ 2019.

Robert Pattison je u razgovoru za The Sunday Times prvi put indirektno progovorio o njihovoj vezi. "Moramo li i o tome? Nije mi to drago, jer ne želim druge pustiti unutar svoja četiri zida, to je put u propast svake veze i svakog odnosa ", izjavio je.

LIPANJ 2019.

U privatnom klubu San Vicente Bungalows u Hollywoodu par se cijele noći zabavljao s prijateljima Taylor Swift i Joeom Alwynom, a u rujnu su Robert Pattison i Suki Waterhouse zajedno ljetovali na Ibizi.

image

Pandemiju koronavirusa proveli su zajedno i tako učvrstili vezu

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

SIJEČANJ 2020.

Prve glasine o njihovim navodnim zarukama počele su kružiti medijskim prostorom, a u svibnju iste godine Pattison je u razgovoru za magazin GQ potvrdio da su zajedno u karanteni u Londonu nakon što su im svi projekti stavljeni na čekanje zbog pandemije koronavirusa.

LISTOPAD 2020.

Suki Waterhouse je brinula o Pattisonu tijekom njegova oporavka od zaraze koronavirusom, a glasine o nikad službeno potvrđenim zarukama su učestale.

image

Robert Pattinson i Suki Waterhouse na proslavi njegovog 33. rođendana preklani

W BLANCO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

TRAVANJ 2021.

Na selfieju koji je Waterhouse objavila na svom profilu 15. travnja u pozadini je primijećena uokvirena fotografija njezinog poljupca s Pattisonom.

image

Robert Pattinson i Suki Waterhouse modno su se uskladilil za zajedničko putovanje iz New Yorka za London

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

PROSINAC 2021.

Par je snimljen u New Yorku, a tijekom promotivnih intervjua povodom svjetske premijere Batmana Pattison je nekoliko puta spominjao svoju djevojku i njezine reakcije na njegovu ulogu. "Doma nam je došao električar da popravi bojler, a ispostavilo se da je tip obožavatelj stripova i DC Comicsa. Gledao sam u stranu s jedinom željom da što prije obavi što treba i ostavi me na miru, ali se moja djevojka raspričala s njim. Nevjerojatno, nisam mogao vjerovati vlastitim očima što se to događa", izjavio je Pattison.

Linker
19. travanj 2024 22:48