Prvi put otac

Najslađi izazov: Rafael Nadal čeka prvo dijete

Supruga drugog tenisača svijeta, Mery Perello, očekuje bebu sudeći po fotografijama s njihovog ljetovanja. Jednodijelni kupani kostim otkrio je da je prinova na putu

Kad supruge slavnih sportaša odjednom počnu nositi široke majice i haljine, pitanje je vremena kad će se otkriti da je prinova na putu. Ni bolja polovica Rafaela Nadala, drugog tenisača svijeta, nije iznimka. Nedavne fotografije s njihovog godišnjeg odmora na krstarenju Sredozemljem, na katamaranu "Great White" otkrile su kako par očekuje prvo dijete. Trudnički trbuščić Mery Perello u jednodijelnom kupaćem kostimu, govori više od tisuću riječi, javlja magazin Hola!

Igru skrivača s uvijek budnom sedmom silom 33-godišnja supruga tenisača započela je na finalu Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida, ali uzalud jer njezina komotna odjeća nije prošla "ispod radara". Da su spremni za najvažniji korak, dvostruki pobjednik Wimbledona I pobjednik 22 Grand Slam, turnira priznao još u ožujku 2018.

Čitajte i: Zajedno su prošli sve! Upoznajte Mariju Franciscu Perello, ženu iz sjene najvećeg tenisača svih vremena

image

Rafael Nadal

JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Namjeravam osnovati obitelj. Volim djecu i volio bih da rade ono što žele u životu, ne očekujem da me slijede na mojem putu".

Provedbu odluku odgađali su vjerojatno zbog sportskih ambicija 36-godišnjeg šampiona. No otkako su se vjenčali Mallorci 2019. poslije 14 godina veze, pretpostavljalo se da već tada žele obitelj.

Kako na svom posjedu "La Fortaleza" s pogledom na zaljev Pollensa na sjeveroistoku Mallorce koji su 2011. kupili za 30 milijuna funta, imaju apsolutnu privatnost, njihova beba će odrastati daleko od znatiželjnih pogleda. Hoće li šampion dobiti nasljednicu ili nasljednika, pokazat će vrijeme.

Linker
19. travanj 2024 08:59