KEMIJA NA SETU

Najpoželjniji neženja je stigao: Holivudska slatkica ga je dugo čekala!

Proslavljeni američki glumci Jennifer Aniston i Jon Hamm zvijezde su treće sezone serijala "The Morning Show".

Jennifer Aniston dugo ga je čekala i doslovno i figurativno. Trebale su proći dvije sezone "The Morning Showa", njujorškog serijala u produkciji Apple TV+, da se jedan od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu, američki glumac Jon Hamm (51) pojavi na setu. Odmah nakon premijere prve sezone 2019. "The Morning Show" je postao drugi najpopularniji serijal tog operatera nakon "Teda Lassoa", a glavne zasluge za to imale su njegove ženske glumačke zvijezde Jennifer Aniston i Reese Witherspoon u glavnim ulogama. Holivudska slatkica Jennifer Aniston za ulogu TV voditeljice Alexandre Alex Levy nagrađena je 2020. prestižnom cehovskom nagradom Screen Actors Guilda, a potkraj kolovoza započelo je snimanje treće sezone.

image

Jennifer Aniston i Jon Hamm

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Prema najavama producenata dolazak Jona Hamma, zvijezde kultnog serijala ‘Mad Men‘, trebao bi privući pozornost gledatelja treće sezone ‘Jutarnjeg showa‘, a jedna od prvih zajedničkih scena snimljena je na Manhattanu.

Na dogovoreni sastanak lik Jennifer Aniston je stigao u srebrnom sportskom oldtajmer kupeu, a Jon Hamm ostavio ju je na čekanju na prometnoj njujorškoj ulici u strogom središtu grada. Njegov ju je dolazak zbog kašnjenja još više obradovao, a sreći nije bilo kraja kad se napokon udobno smjestio na suvozačkom sjedištu.

image

Jon Hamm se u trećoj sezoni pridružio ekipi

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Njihova međusobna kemija na setu je nevjerojatna i osjećaju je svi članovi ekipe pa se zato odmah počelo nagađati da si Jennifer Aniston (53) i Jon Hamm niti privatno nisu odoljeli, ali su te spekulacije zasad nepotvrđene i ostaju u sferi medijskog trača.

image

Jennifer Aniston zvijezda je serijala ‘The Morning Show‘

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Jennifer Aniston nedavno se pohvalila novim ljubimcem Lordom Chesterfieldom, štencem labradora kojeg je udomila iz azila, a nakon propalih brakova s Bradom Pittom i Justinom Therouxom, od kog se razvela prije pet godina njezin je službeni ljubavni status - slobodna.

image

Sportski oldtajmer kabriolet idealan je za vožnju u dvoje

J MAYER/SHUTTERSTOCK

Najpoželjniji holivudski neženja, pak, u vezi je s Annom Osceolom, američkim modelom sedamnaest godina mlađim od sebe. No, poznavatelji odnosa na filmskom setu tvrde kako je glumcima u pravilu nemoguće kontrolirati međusobnu privlačnost koja se rodi na snimanju. Tko zna, možda je Jon Hamm i u tom slučaju - iznimka.

Linker
18. travanj 2024 09:26