Proširenje obitelji

Najmlađi Todorić čeka treće dijete! Viješću se pohvalila teta koja je izvan sebe od sreće

Ivica i Milica Todorić spremaju se za dolazak još jednog djeteta. Par već ima kći i sina, a vijest o trećoj sreći otkrila je Ivicina sestra Iva.

Na trinaestu godišnjicu njihove ljubavi Ivica Todorić i Milica Mihajlović ponovno će postati roditelji, a njihov sinčić Vid i kćerkica Arija dobit će bracu ili seku.

Sretna vijest obitelj je razveselila dvije godine nakon rođenja Arije, a kao i zadnji put javnost je obavijestila Iva Todorić putem Instagrama.

"Zahvalna što ću šesti put postati teta", napisala je Iva pored fotografije snimljene prošlog vikenda na splitskoj rivi, a na kojoj pozira s nećakinjom Arijom, obiteljskom prijateljicom i nekadašnjom Miss Universe Biljanom Mančić te trudnom Milicom.

Ako je suditi prema vitkoj liniji bivše srpske manekenke, datum poroda još je daleko. Milica i najmlađi sin nekadašnjeg vlasnika Agrokora, koji je i sam poduzetnik, roditelji su prvi put postali 2017., kada im se rodio sin Vid.

Javnost je tada izvijestio ponosan djed Ivica Todorić koji je u to vrijeme prolazio kroz najteže razdoblje zbog raspada Agrokora.

"Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti", napisao je na svom blogu Ivica Todorić.

Čitajte i: PREKIDI PA POMIRENJA: OVI SU DOMAĆI PAROVI LJUBAVI DALI DRUGU ŠANSU I NISU ZAŽALILI

image

Ivica i Milica već imaju dvoje djece.

SINISA SUNARA/CROPIX

Podsjetimo, slavni par upoznao se 2009. u New Yorku, dok je Milica nosila revije. Nakon pet godina veze njihova je ljubav bila na kušnji, no vrlo brzo su se vratili jedno drugome u zagrljaj, a da je riječ o pravoj ljubavi, kako su oboje isticali na početku veze, dokaz su njihova djeca.

Linker
16. travanj 2024 03:45