Stiže prinova

Najljepša sportska novinarka na svijetu još malo postaje majka, ali i dalje radi!

Talijanska televizijska novinarka Diletta Leotta čeka bebu s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom, vratarem engleskog prvoligaša Newcastle Uniteda.

Najpoznatija sportska novinarka na svijetu, talijanska TV voditeljica Diletta Leotta s buketom ruža u rukama čestitala je Majčin dan svim majkama i svim budućim majkama, te otkrila da će ovog ljeta i sama postati majka. Njezin odabranik je 29-godišnji njemački nogometaš Loris Karius, vratar engleskog premijerligaša Newcastle Uniteda s kojim se zanosna Diletta Leotta, zaštitno lice talijanske sportske televizije DAZN, početkom svibnja odmarala na Ibizi. Njezin trudnički trbuh u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu privlačio je poglede drugih kupača na pješčanoj plaži, a Diletta nije skidala osmijeh s lica. Da njezina trudnoća dobro napreduje uvjerili su se i gledatelji Dilettinih direktnih javljanja s utakmica talijanske nogometne Serie A, te otada ne prestaje primati čestitke na svim digitalnim platformama na kojima je prisutna, a na kojima popularnu influencericu prate milijuni obožavatelja.

image

Diletta Leotta i Loris Karius na odmoru na Ibizi

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rođena je 16. kolovoza 1991. u sicilijanskom gradu Cataniji, odakle se nakon mature zaputila u Rim na studij prava koji je magistrirala na Sveučilištu Luiss. No, njezina ljubav su sport i mediji, a svjetsku slavu je stekla kao jedna od prvih reporterki koja je prenosila utakmice talijanske nogometne lige.

image

Diletta Leotta s Damjanom Rudežom i Peteom Radovichem

LUKA GERLANC/CROPIX

O njezinoj popularnosti svjedoči činjenica da je 2020. bila voditeljica talijanskog festivala zabavne glazbe u Sanremu, a lani je bila gošća prvog Sunset Sports Media Festivala koji je u Zadru na jednom mjestu, okupio najveća imena sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca poput Raya Lewisa, Juliana Edelmana, Petea Radovicha i Petera Schmeichela.

image

Diletta Leotta lani je bila u Zadru gošća prvog Sunset Sports Media Festivala

LUKA GERLANC/CROPIX

Diletta je u Zadru uživala i u brojnim popratnim partijima, te koncertima legendi naše glazbene scene poput Petra Graše, i Nene Belana & Fiumensa, a tada je rado odgovarala na sva pitanja znatiželjnika osim na ona koja su se ticala njezinog ljubavnog statusa. Baš u to vrijeme, naime, Diletta Leotta je prekinula svoju vezu s proslavljenim turskim glumcem Canom Yamanom, čije je roditelje upoznala, baš kao i on njezine. Zbog toga su svi pretpostavljali kako je riječ o ozbiljnoj vezi koja će rezultirati brakom, ali se to nije dogodilo. Prošloga ljeta Diletta je punila medijske naslovnice kada se šuškalo da je legendarni nogometaš Zlatan Ibrahimović s njom prevario nevjenčanu suprugu Helenu Seger i to na snimanju reklame za poznatu fitness tvrtku.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila", prenio je tada talijanski tjednik Oggi izjavu anonimnog izvora upućenog u zbivanja na setu. Tu aferu nitko od uključenih nije potvrdio, ali niti demantirao, a Diletta je svojim izborom pokazala da naginje visokim, mišićavim frajerima s brojnim tetovažama, a takav je i njezin izabranik Loris Karius s kojim će ovog ljeta pozdraviti dolazak njihove bebice.

Linker
19. travanj 2024 04:20