COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Što se to kuha?

Najintrigantniji par na svijetu: Irina Shayk stigla u Veneciju, čeka li njega?

Supermodel je u Staru damu stigao usred filmskog festivala i priča o obnovi veze s Bradleyjem Cooperom.

Supermodel je u Staru damu stigao usred filmskog festivala i priča o obnovi veze s Bradleyjem Cooperom.

Ne znamo što ljubavolozi misle o podgrijavanju stare ljubavne juhe, ali znamo kako je povratak bivšima opjevao legendarni šibenski kantautor Arsen Dedić.

"Ne vraćaj se starim ljubavima, dok su davne kiše lile, drukčije su one bile, nego ovih jeseni i zima... Ne vraćaj se starim ljubavima, ne kucaj na ista vrata, ugašena tu je vatra, pođi dalje gdje topline ima...", tako glase stihovi Arsenovog evergreena, ali se u njima očito ne prepoznaju dionici jednog od najatraktivnijih parova u povijesti Hollywooda.

image

Irina Shayk i Bradley Cooper u šetnji s kćerkicom Leom De Seine Shayk Cooper u Los Angelesu 2019.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Prema informacijama iz kuloara bliskih paru, piše američki portal PageSix, proslavljeni američki glumac Bradley Cooper (47) i Irina Shayk (36) ne samo da su nakon tri godine prekida odlučili obnoviti svoju vezu, već namjeravaju zajedno podizati još djece.

Lavina se zakotrljala nakon njihovog zajedničkog ljetovanja na Bahamima, s kojeg je Irina Shayk objavljivala idilične fotografije s pješčanih plaža. S njima je bila i njihova petogodišnja kći Lea de Seine, o čijem odgoju zajednički skrbe i o svim ključnim odlukama se usuglašavaju. Suglasni su i da bi bilo jako dobro da njihova kći ne odraste kao jedinica, nego bi za nju mnogo poticajnije bilo da dobije brata ili sestru, pa su iz toga mnogi zaključili kako će si jedan od najatraktivnijih parova pružiti - drugu šansu.

image

Pogledi govore sve: Irina Shayk i Bradley Cooper na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu 2019.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Njihovi zaljubljeni pogledi, smijeh i opušteni govor tijela s crvenih tepiha na kojima su se pojavljivali su nezaboravni, a čini se da se Bradley Cooper i Irina Shayk ni s kim drugim nisu toliko dobro zabavljali kao u razdoblju dok su dijelili stol i postelju.

image

Odlično su se zabavili na 91. dodjeli Oscara

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Irina Shayk je svojim dolaskom u Veneciju usred filmskog festivala samo podgrijala te priče, a ako se na Mostri pojavi i Bradley Cooper to će biti definitivni dokaz da se među njima nešto ozbiljno kuha.

Ako je tako, zašto su uopće prekinuli, pitaju se mnogi.

image

Nisu propustii niti njujoršku MET Galu 2016.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Prve glasine o nevoljama u ljubavnom raju slavnog para krenule su tijekom snimanja i promocije filma ‘Zvijezda je rođena‘ kad su svi primijetili nevjerojatnu kemiju između glavnih glumaca - Lady Gage i Bradleyja Coopera, koji je ujedno bio i redatelj filma. Baš u to vrijeme Lady Gaga je raskinula zaruke s Christianom Carinom, a Irina Shayk ju je ekspresno ispratila s društvenih mreža. I to je bio početak njihovog kraja nakon četiri godine veze.

Linker
26. travanj 2024 19:21