Orlando Bloom

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
UŽIVA NA SARDINIJI

Na plaži nikad nije izgledao bolje: Slavni glumac se istesao i ljeto dočekao potpuno spreman

Holivudski superstar Orlando Bloom odmara se u Italiji sa kćerkicom Daisy Dove i zaručnicom Katy Perry, koja ovih dana ima pune ruke posla.

Holivudski superstar Orlando Bloom odmara se u Italiji sa kćerkicom Daisy Dove i zaručnicom Katy Perry, koja ovih dana ima pune ruke posla.

Ako je moguće, najbolje je posao spojiti s užitkom i obrnuto, pogotovo kad posao odradi netko drugi, a upravo to je uspjelo ovog ljeta 47-godišnjem Orlandu Bloomu. Proslavljeni holivudski glumac, zvijezda superuspješnih filmskih serijala "Gospodar prstenova" i "Pirati s Kariba" na odmor u Italiju stigao je sa zaručnicom, američkom pjevačicom Katy Perry i njihovom 4-godišnjom kćerkicom Daisy Dove. Veći dio odmora na sicilijanskoj rivijeri u Portu Cervu proveli su zajedno uživajući na pješčanim plažama, istražujući lokalne restorane, trattorije i gastronomske delicije, a dva dana glumac je u Portu Cervu proveo sam dok je njegova supruga odrađivala svoje obaveze na ekskluzivnoj reviji talijanskog modnog dvojca Dolce& Gabbana u Cagliariju.

image

Glumac je istesao torzo

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I to mu je zapravo bio pravi odmor, jer je na plaži mogao uživati bez brige, a pažnju ostalih kupača privlačio je savršeno isklesanim torzom. Orlando Bloom jedan je od rijetkih frajera koji se mogu pohvaliti da podjednako dobro izgledaju u kupaćim gaćicama, kao i u smokingu, a tajnu svog izgleda glumac duguje snimanju mini reality serijala "Orlando Bloom: To The Edge", čija je glavna zvijezda i u kojem se pojavljuju i njegova partnerica Katy Perry te kćerkica Daisy. U njemu je, kako je izjavio, u ekstremnim uvjetima ispitivao svoje tjelesne, mentalne i psihičke granice i za to se, prema ugovoru s producentskom kućom, morao savršeno pripremiti.

image

Orlando Bloom s partnericom Katy Perry i njihovom kćerkicom Daisy Dove uživa u morskim radostima

CIAOPIX/COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Orlando Bloom i Katy Perry upoznali su se na after partyju nakon dodjele Zlatnih globusa 2016., a svi su bili uvjereni da je riječ samo o prolaznoj romansi kad su iduće godine objavili da su uzeli pauzu da razmisle što i kako dalje. Na kraju su ipak zaključili da ne mogu jedno bez drugog pa su se zaručili na Valentinovo 2019. godine te dobili kćerkicu Daisy Dove.

image

Katy Perry i Orlando Bloom na gala večeri u Los Angelesu u travnju

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Uz Katy stalno učim, naša veza je moja najveća prilika za kontinuirani osobni rast, pogotovo u kontekstu roditeljstva i odgoja naše kćeri Daisy Dove. Svaki dan je novi izazov i prilika da se kao osoba, partner i otac nastavim razvijati", izjavio je glumac u svom gostovanju u podcastu "On Purpose", u kojem se osvrnuo na svoje najvažnije životne lekcije. Izjavio je da mu je Katy najveća podrška, baš kao i on njoj te da jedno drugog savršeno razumiju jer oboje rade u svijetu showbiznisa.

Katy Perry je ove godine dala otkaz u žiriju talent showa "Američki idol" i posvetila se radu na svom sedmom studijsku albumu, čiji prvi singl "Woman‘s World", kako je najavljeno, izlazi sutra, 11. srpnja.

image

Orlando Bloom na plaži u Portu Cervu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
06. rujan 2024 02:11