ZLATAN U AKCIJI

Na milanskoj špici: Zlatan i Helena Ibrahimović privukli sve poglede u Via Montenapoleone

Švedski nogometaš s nevjenčanom je suprugom Helenom Seger stigao na milansku špicu na aperitiv i zaustavio promet u Via Montenapoleone.

Njegova epska priča o putu do sportskog uspjeha i idola mladih diljem svijeta mnogo je puta opjevana, no švedska nogometna legenda Zlatan Ibrahimović još ima aduta kojima nas nastavlja iznenađivati. Ovo je definitivno njegova godina: globalno omiljeni Zlatan će u listopadu proslaviti 42. rođendan, a čini se da se napokon potpuno oporavio od brojnih ozljeda koje su ga mučile i vratio na teren. Početkom 2023. svjetsku je javnost zadivio i nasmijao kao zaštitno lice kampanje za švedski lanac H&M, čija je zvijezda i holivudska glumica Jane Fonda, pionirka aerobika, koja je Zlatanu pokazala nekoliko neprocjenjivih individualnih treninga za održavanje kondicije. Osim toga u kinima je odlčno prošao igrani film o šašavim galskim junacima Asteriksu i Obeliksu koji svoju djedovinu štite od invazije Rimljana u kojem je Zlatan Ibrahimović odigrao značajnu ulogu.

image

Zlatan Ibrahimović zapeo je u prometu u Via Montenapoleone

MIMMO CARRIERO/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

O razmjeru Zlatanove popularnosti najbolje svjedoče prizori s milanske špice kojom se provozao u bijelom ferrariju sa svojom životnom partnericom Helenom Seger. Ne samo da su nevjenčani supružnici privukli sve poglede, nego je nastao takav metež da su zapeli u prometu u Via Montenapoleone kamo su se zaputili na aperitiv.

image

Zlatan Ibrahimović sa suprugom Helenom u bijelom ferrariju

MIMMO CARRIERO/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

S Helenom Seger odgaja sinove Maximiliana i Vincenta Ibrahimovića, a švedska Beyonce, kako su tamošnji mediji prozvali Helenu Seger, jedanaest je godina starija od njega i trideset centimetara niža od svog korpulentnog partnera. Nerazdvojni su već dva desetljeća, a upoznali su se kad je Zlatan svojim sportskim ferrarijem zagradio njezin mercedes, zbog čega se Helena na njega izvikala. "Mislim da mu se baš to svidjelo", ispričala je Seger u razgovoru za Elle i dodala da slavni nogometaš uopće nije bio njezin tip.

No, očito se prevarila, pa svog dragog redovito bodri s tribina, ali nije tipična WAGsica, žena nogometaša koja slavu svog partnera koristi za vlastitu karijeru. Dapače, vrlo je samozatajna, a njeni se medijski istupi mogu nabrojiti na prste jedne ruke. Karijeru je započela kao model, diplomirala je ekonomiju, a kad je upoznala Zlatana bila je menadžerica u duhanskoj industriji. Premda njihovu vezu prate brojni tračevi i glasine, zaljubljeni pogledi govore da ljubav među njima cvijeta kao prvog dana i nakon dva desetljeća zajedničkog života.

Linker
19. travanj 2024 15:05