dobre vijesti

Mustafa Nadarević je izašao iz bolnice: Slavni glumac konačno stigao doma

Nakon što je više mjeseci proveo u bolnici, slavni glumac je izašao na kućnu njegu, a posebno veseli vijest da se oporavlja i da je dobio pokoji kilogram...

Mustafa Nadarević (77) konačno je izašao iz bolnice. Zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" je trenutno u Zagrebu, a zbog loše epidemiološke situacije ne izlazi, rekao je blizak prijatelj glumca za Dnevni avaz.

image
Mustafa Nadarević je na svečanoj dodjeli državne Nagrade Vladimir Nazor za najbolja umjetnička ostvarenja u RH za 2016. godinu dobio nagradu na području književnosti, glazbe, filma, likovnih i primijenjenih umjetnosti, kazališne umjetnosti te arhitekture i urbanizma.
SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX

Publika vjerno iščekuje njegov povratak na snimanje "Lud, zbunjen, normalan" serije koja se ne snima se otkako je glumac na liječenju. Svi iz ekipe vjeruju da će se uskoro vratiti i da će, kad mu se poboljša stanje i epidemiološka situacija, nastaviti raditi. Početkom ožujka ove godine poznati glumac je stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda popularne serije, a isto je potom i prekinuto zbog pandemije koronavirusa, pa se glumačka legenda vratila se u Zagreb. Rođendan u svibnju je proveo na pretragama u bolnici.

image
Iz serije se izrodila i predstava Sjajni momci u kojoj glume Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović.
IVO RAVLIC/CROPIX

Iz krugova bliskih glumcu nedavno je otkriveno kako se osjeća dobro, da se oporavlja te da je čak i dobio pokoji kilogram.

"Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio", rekao je Nadarević i dodao da se doktora ne treba bojati. "Meni je doktor još kao malom djetetu bio 'jao', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer je onda izlječivost vrlo blizu", dodao je glumac novinarima Media servisa kada je početkom godine otkrio da boluje od karcinoma pluća.

Tada se uključio u kampanju 'Udahni za život', koju provodi Nacionalni program probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća, a zabrinuo je brojne koji ga vole priznanjem kako se bori sa zloćudnom bolesti.

Čitajte i:

Bio je zvijezda serije! Glumac otkrio zašto je prestao snimati hit 'Lud, zbunjen, normalan'

Stiglo pojačanje u popularnu seriju: 'Prije nego sam postao dio ekipe, bio sam vjerni obožavatelj'

Nadarevićeva kći o bolesti oca i lavini koju je pokrenula: 'Ni sada sa svojom pričom ne bi izlazio u javnost da nije u pitanju nacionalna kampanja'

Linker
21. travanj 2024 21:52