PAR IZ SNOVA

Možete li zamisiti slađeg Kena? Otkrivamo zašto je Ryan Gosling prihvatio ulogu u filmu Barbie

Proslavljeni kanadski glumac i oskarovac zvijezda je filma u kojem naslovnu ulogu tumači njegova kolegica Margot Robbie.

Iako je prvotno odbio glumiti Kena u filmu Barbie zbog nedostatka slobodnog vremena, kanadski glumac i jedna od najvećih holivudskih zvijezda Ryan Gosling (41) na kraju se srećom predomislio. Proslavljeni oskarovac, koji je zlatni kipić osvojio za ulogu u filmu 'La, La Land' tako je postao partner filmskoj Margot Robbie (31), jednoj od najtraženijih glumica s holivudska A liste.

image

Ryan Gosling je 2019.dobio svoju čokoladnu patkicu

BRIGHTON PICTURES/SHUTTERSTOCK

'Ovo je jedinstvena prilika da s našom filmskom pričom vratimo barem malo pozitive u svijet i postanemo inspiracija mladima', izjavila je Margot, koja je i koproducentica filma. Točnije rečeno film nastaje u suradnji njezine produkcije LuckyChap Entertainment, te Mattel Filmsa i Warner Brosa.

Autori scenarija su Greta Gerwig i Noah Baumbach, dvojac zaslužan za "Male žene" i "Marriage Story", a Gerwig je i redateljica filma o najpoznatijoj lutki na svijetu.

image

Suprugu Evu Mendes upoznao je snimanju filma 2012.

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Za one koji očekuju laku zabavu, bolje da to unaprijed zaborave, jer će Barbie prema zasad šturim najavama biti kompleksa ljubavna drama. Zbog toga su uostalom Margot Robbie i Ryan Gosling pristali glumiti glavne uloge. Početak snimanja bio je najavljivan za 2020., ali je pandemija koronavirusa sve odgodila, a sad su prvi put objavljene fotografije Goslinga kao Kena.

image

Ryan Gosling i Eva Mendes sami odrađuju sve roditeljske obaveze oko kćeri

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Lutka Barbie, punim imenom Barbara Millicent Roberts, javnosti je prvi put predstavljena na Međunarodnom sajmu igračaka u New Yorku 9. ožujka 1959., a taj datum se otada slavi i kao njezin službeni rođendan.

Čitajte i: Žene ga obožavaju, a pogledajte zašto s Kaiom Gerber čini najljepši holivudski par!

Prva Barbie nosila je prugasti crno-bijeli jednodijelni kupaći kostim i imala je kosu podignutu u konjski rep, u ponudi su bile svega dvije varijante - plavuša i brineta, njezinu je odjeću kreirala Mattelova modna dizajnerica Charlotte Johnson, a izrađivala se ručno u Japanu. Zahvaljujući uspješnoj reklami, Barbie je postala najpopularnija igračka među djevojčicama, a tijekom godina postala je kulturna ikona u Sjedinjenim Američkim Državama.

image

Kanadski glumac Ryan Gosling dobitnik je Oscara za 'La La Land'

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Kenova lutka je, pak, dvije godine mlađa: javnosti je prvi predstavljena 1961., njezin tvorac je Elliot Handler, a rodom je iz Willowsa u Wisconsinu.

Ryan Gosling je na ulogu Kena pristao vjerojatno i zbog svojih kćeri Esmeralde (8) i Amadi (6) iz braka s kolegicom Evom Mendes.

image

Ryan Gosling je jedan od najtraženijih holivudskih glumaca

STACEY NEWMAN/SHUTTERSTOCK

Upoznali su se na snimanju drame 'Grijesi očeva', a otada se iznimno rijetko zajedno pojavljuju u javnosti. Oboje su posvećeni roditelji koji sami odrađuju sve privatne obaveze bez pomoći dadilja.

image

Claire Foy i Ryan Gosling na premijeri filma 'First Man' u San Sebastianu 2018.

MANUEL ROMANO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Roditeljstvo nam je život okrenulo naglavačke. Trebalo je to preživjeti, ali smo uspjeli uz pomoć baka, te Ryanove i moje sestre. Cijela obitelj je stala uz nas, to je čini mi se najbolji način da ih odgojimo s pažnjom i ljubavi, te izvedemo na pravi put", izjavila je Eva Mendes.

Linker
24. travanj 2024 11:21