OPET SKUPA

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev: Ponovni susret i dobar provod na mezi kod Macana

Glumačke zvijezde okupile su se na mezi kod Macana kojom je najavljena nova sezona popularnog dnevnog serijala "Kumovi".

Njihova ljubavna veza prepuna je svađa, nesporazuma, rastanaka i pomirenja, a splitska glumica Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević, crnogorski glumac sa zagrebačkom adresom, igraju je toliko uvjerljivo da su njihovi likovi Luce i Janko već godinama okosnica i glavni pokretači radnje u popularnom dnevnom serijalu "Kumovi". Nova sezona najavljena je mezom kod Macana, a osunčani Momčilo i Ana Uršula, koji ljeto iskoristili za odmor i druženje s članovima svojih obitelji i prijateljima, bili su glavne zvijezde prvog zajedničkog druženja ekipe nakon ljetne stanke.

image

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev

NOVA TV

Nove epizode prikazivat će se od 4. rujna u udarnom terminu na Novoj TV, a domaćin meze kod Macana bio je glumac Milan Štrljić, koji je svima poželio dobrodošlicu na set na kojem nastaje najgledanija serija u Hrvatskoj. Događanje je bilo zamišljeno kao proslava rođenja Stipanove prve praunuke Cvite, a nazočili su mu glumci Radoslava Mrkšić, Daria Lorenci Flatz, Vedran Mlikota, Mirna Mihelčić, Lovre Kondža, Lara Obad, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Nika Barišić, Uršula Najev, Konstantin Haag, Jagoda Kumrić, Marina Redžepović, Petra Kraljev, Mijo Kevo, Domagoj Ivanković.

image

Atmosfera je bila odlična

PRESS

‘‘Okupiti se s cijelom ekipom i vidjeti toliko entuzijazma među svima, pa i među medijima, bilo je nevjerojatno iskustvo. Ova serija ima posebno mjesto u mom srcu, i pravo je zadovoljstvo imati priliku podijeliti detalje o nadolazećoj sezoni s našim obožavateljima i novinarima‘‘, izjavio je Milan Štrljić.

image

Momčilo Otašević i Konstantin Haag

BILJANA BLIVAJS CROPIX

Uz već uigranu glumačku postavu, u četvrtoj sezoni čije je snimanje već započelo, u seriju ulaze i glumci Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek, kao i Nataša Janjić koji će donijeti nove obrate i dodatno uzburkati atmosferu u Zaglavama.

image

Nika Barišić i Ana Uršula Najev

BILJANA BLIVAJS CROPIX

‘‘Jako mi je drago što sam se pridružio ovoj sjajnoj ekipi. Njihova predanost i strast prema ovom projektu neizmjerne su, i već sada znam da smo stvorili nešto posebno za gledatelje. Na setu je je jako dobra atmosfera, lik kojeg igram, a kojeg će gledatelji tek upoznati, svakako je jedan osebujan karakter i vjerujem da će se uvući gledateljima pod kožu. Radujem se što ćemo zajedno otkriti nove sfere priče i ponuditi gledateljima najbolji doživljaj", poručio je Žarko Radić.

image

Glumci su bili uzbuđenji zbog početka snimanja novih epizoda

PRESS

‘‘Nove sezone serije "Kumovi" predstavljaju logičan korak naprijed, ali i jedno osvježenje. Uspjeli smo zadržati duh i srž onoga što čini "Kumove" tako posebnim, dok smo istovremeno pružili nove elemente koji će iznenaditi i oduševiti našu publiku. Dramski momenti su dublji, humor je još istančaniji, a likovi prolaze kroz izazove koji će ih natjerati da rastu i mijenjaju se. "Kumovi" su od samog početka emitiranja imali posebno mjesto u srcima brojnih vjernih gledatelja, i mi smo se posvetili tome da ta veza ostane i dalje tako snažna i kroz naredne epizode‘‘, izjavio je Josip Žuvan, kreativni producent serije.

image

Nataša Janjić i Darija Lorenci Flatz

BILJANA BLIVAJS CROPIX
image

Kod Macana nije falilo niti pjesme

PRESS
image

Emotivni susret glumačkih legendi

PRESS
image

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev

PRESS
Linker
05. ožujak 2024 13:51