TREBA MU SNAGE

Molitve za sina Antu Mihaela! Najteži dani u obitelji Marka Perkovića Thompsona

Popularni pjevač zbog teške privatne situacije je do daljenjeg otkazao sve poslovne obaveze i nastupe.

Čim je objavljena informacija da se zbog bolesti u obitelji otkazuje najavljeni koncert Marka Perkovića Thompsona koji se trebao održati 8. srpnja u Donjim Andrijevcima, te da će umjesto njega na pozornicu toga dana izaći njegov kum i kolega Miroslav Škoro, svima je bilo jasno da se događa nešto ozbiljno u privatnom životu pjevača.

Prema neslužbenim informacijama, Thompsonovom 17-godišnjem sinu Anti Mihaelu Perkoviću je pozlilo u Splitu, zbog čega je hitno prebačen u Zagreb i trenutačno se zbog srčanih problema, kako navode neki mediji, nalazi na odjelu Kliničko-bolničkog centra Rebro.

Što se točno dogodilo i u kakvom je stanju maloljetni sin Marka Perkovića Thompsona, zasad nema provjerenih informacija, a na društvenim mrežama Thompsonovi fanovi i svi ljudi dobre volje uključili su se u molitvu za ozdravljenje.

Podsjetimo, Thompson sa suprugom Sandrom Perković ima petero djece: sinove Petra Šimuna i Antu Mihaela, te kćeri Cvitu, Divu Mariju i Katarinu Perković.

"Djeca su naše najveće blago", mnogo puta je ponovio pjevač kojem je dobrobit članova njegove obitelj uvijek na prvom mjestu.

I zato je sve što u ovoj situaciji može poželjeti - što brži Antin oporavak.

Linker
27. kolovoz 2022 01:05