Novi izazov za Oprah

Mole je da obradi njenu mučnu priču: Fanovi Britney Spears preklinju Oprah da razgovara s njihovom heroinom

Voditeljica se još nije oglasila, no obožavatelji pjevačice znaju koliko voli izazove i da za nju ne postoje prepreke kad nešto odluči, stoga se nadaju da će prihvatiti izazov i intervjurati Britney Spears čiji otac nadzire njezinu imovinu i u njezino ime donosi sve poslovne i privatne odluke

Nakon razgovora s Meghan i Harryjem koji je čekala gotovo tri godine, Oprah Winfrey mogla bi pripremiti još jedan medijski spektakl. Dirljiva ispovijest mladog bračnog para čija je priča privukla 49,1 milijuna gledatelja u sedamdesetak zemalja, ponukala je članove pokreta #FreeBritney da joj predlože razgovor s Britney Spears (39). Pa i više od toga: fanovi pop zvijezde zasuli su je, posredstvom Twittera, molbama da se pozabavi tim slučajem. Sve se svodi na jedno – fanovi smatraju kako bi kraljica talk showa trebala razgovarati s Britney i rasvijetliti njezinu mučnu priču. Naime, ako itko može podignuti taj slučaj na još višu razinu, nakon dokumentarca New York Timesa „ Framing Britney Spears”, onda je to moćna Oprah (67).

image
Nakon ispovijesti koju je Oprah Winfrey dobila od Meghan Markle i princa Harryja, mnogi se nadaju da bi upravo ona mogla pomoći pop divi.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Najveća prepreka

Ona se, zasad, nije oglasila, no svima je poznato koliko voli izazove. Molbe fanova nekadašnje pop zvijezde na društvenim mrežama ciljaju baš na to: ”Oprah, idući put intervjuiraj Britney”, predložila je obožavateljica. "Čekam sljedeći razgovor, onaj s Britney Spears", napisao je fan. Treći sljedbenik pop zvijezde ustvrdio je: "Bilo bi sjajno za Britney razgovarati s Oprah i kazati joj sve."

image
Obožavatelji pjevačice sve su glasniji u svojim prosvjedima i borbi za pravni status Britney Spears.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Povratak kraljice intervjua! Oči cijelog svijeta još jednom su uprte u Oprah Winfrey

Najveća prepreka ostvarenju te zamisli je Jamie Spears, otac pjevačice koji od 2008., kad je doživjela emotivni slom, upravlja njezinom imovinom i u njezino ime donosi sve poslovne i privatne odluke. Njemu nije u interesu da pjevačica progovori. No, kad Oprah nešto odluči nema te sile koja bi ju zaustavila, pa se fanovi nadaju da se neće oglušiti na njihove apele. I da će se razgovor s Britney, kad se za to ispune potrebni uvjeti, jednog dana ipak realizirati.

Linker
15. travanj 2024 20:11