FLOP ILI TOP

Modni promašaji za pamćenje! Nisu se proslavile ni reperica, a ni voditeljica i tenisačica

Američka komičarka Amy Schumer, voditeljica 94. dodjele nagrada Američke filmske akademije, osim svojim šalama, mnoge je nasmijala i odabirom modne kreacije, no pritom nije bila jedina...

Američka komičarka Amy Schumer dokazala se u ulozi voditeljice svečanosti dodjele Oscar s mikrofonom u ruci, ali nas vjerojatno nije željela nasmijati odabirom modne kreacije. No, i to joj je uspjelo, jer je u plavoj večernjoj haljini Oscara De La Rente, komentiraju mnogi - izgledala poput luksuzno umotane bombonijere.

image

Američka komičarka Amy Schumer, voditeljica svečanosti u večernjoj haljini Oscara De La Rente

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Najkraća frizura i najduži šlep 50-godišnje američke glumice i pjevačice Jade Pinkett Smith, koja je na crvenom tepihu zablistala u veličanstvenoj kreaciji francuskog dizajnera Jeana-Paula Gaultiera izazvali su, pak, podijeljene reakcije. Nitko ne spori genijalnost i provokativnost modnog kreatora, koji se proslavio svojim nekonvencionalnim pristupom haute couture i pret-a-porter modi, no njegove kreacije treba znati nositi. A je li Jada Pinkett Smith tome bila dorasla prosudite sami...

image

Najkraća frizura i najduži šlep Jade Pinkett Smith u kreaciji Jeana-Paula Gaultiera

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Najveći pregled ovogodišnjih Oscara: Sva iznenađenja, nagrade i modne kreacije

Nominiranu englesku glumicu Sarah Caroline Sinclair, poznatiju po umjetničkom imenu Olivia Colman, po općem je mišljenju "pojela" njezina haljina. Na dodjelu najvažnijih filmskih nagrada stigla je u Dioru, ali u njoj nije stigla do svog drugog Oscara. Nominirana je bila za najbolju glumicu u filmu The Lost Daughter, čiji je naslov odgovarao njezinoj pojavi - izgubljene modne kćeri.

image

Nominirana engleska glumica Olivia Colman u Dioru

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Najuspješnija tenisačica u povijesti bijelog sporta, američka sportašica Serena Williams zasigurno nije kandidatkinja za osvajanje modnog Grand Slama na 94. dodjeli nagrada Američke filmske akademije. Na crveni tepih ispred dvorane Dolby teatra stigla je u ružičastoj Guccijevoj haljini s crnim ukrasima i crnim čipkastim rukavicama čime je oduševila samo svoje tvrdokorne fanove, ali ne i modne kritičare.

image

Američka teniska legenda Serena Williams na dodjelu je stigla u Guccijevoj haljini

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Fluorescentni tirkizni outfit britanskog glumca i scenarista Daniela Kaluuye nije mogao ostati neprimijećen, pa je lanjski dobitnik Oscara za sporednu ulogu u filmu Judas and the Black Messiah zato svoje mjesto pronašao i na ovogodišnjoj listi najvećih modnih promašaja.

image

Florescentni outfit britanskog glumca Daniela Kaluuyje nije mogao ostati neprimjećen

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Najprestižniji crveni tepih u godini: Pogledajte što su zvijezde odjenule za dodjelu Oscara!

Modnim odabirom američka glumica Dawn Hudson kao da je oplakala svoje oproštajno izdanje u ulozi izvršne direktorice Američke filmske akademije. Davno prije je najavila da se neće ponovno kandidirati za prestižnu funkciju, a da za njom već roni suze pokazala je i izborom večernje haljine.

image

Oproštajno izdanje američke glumice Dawn Hudson u ulozi izvršne direktorice Američke filmske akademije

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Švedska vizažistica i frizerka Eva von Bahr za svoju treću nominaciju za Oscara odabrala je efektnu kreaciju, večernju haljinu s printom Rafaelovog renesansnog remek djela Madonna del Prato. Po mnogima bolje da je slika ostala u bečkom Muzeju povijesti umjetnosti (Kunsthistorisches Museum).

image

Švedska vizažistica i stručnjakinja za kosu Eva Von Bahr u haljini s printom Rafaelovog renesansnog remek djela Madonna del Prato

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Američka glumica i aktivistica Rosie Perez po nekima je zablistala u crvenoj večernjoj kreaciji Christiana Siriana, no većina modnih znalaca smatra da je u njoj djelovala pomalo - izgubljeno.

image

Američka glumica i aktivistica Rosie Perez u kreaciji Christiana Siriana

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Top 3 frajera na crvenom tepihu Dolby teatra! Holivudski veteran pobrinuo se za modno iznenađenje

Američka reperica Megan Thee Stallion isto se tako nije snašla u glamuroznoj haljini indijskog dizajnera Gurava Gupte. Samoj kreaciji nema zamjerki, ali je ukupni dojam flop, a ne top.

image


Američka reperica Megan Thee Stallion u haljini indijskog dizajnera Gurava Gupte

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
Linker
22. travanj 2024 20:16