Od Salse do Mambe

Mladi glumac ponovno prikupio najviše bodova: Nakon nastupa čeka ga - prvi svadbeni ples

Iz prve dvije emisije Plesa sa zvijezdama, Filip Vidović je uvjerljivo izišao kao pobjednik. No, ovaj show nije jedino što ga veže uz plesne pokrete, s obzirom na to da ga je osnove naučila djevojka Nataša.

Druga epizoda emisije Ples sa zvijezdama prošla je u duhu latinoameričkih plesova, koji su brojnim natjecateljima zadavali glavobolje, dok su se neki u njima fantastično snašli. Među talentiranim zvijezdama, titulu one najsjajnije i ovoga je puta ponio glumac Filip Vidović koji je s partnericom Paulom Jeričević otplesao Mambo.

Nakon prošlotjednog debija, u kojem je par uspio prikupiti 30 bodova i pozicionirati se na prvo mjesto, i publika i žiri su u drugoj emisiji imali visoka očekivanja.

image

Par je pripremio nevjerojatnu koreografiju.

LUKA DUBROJA

Par je pripremio nevjerojatnu koreografiju, a cijeli je nastup djelovao poput bajke, što je oduševilo publiku, ali i žiri.

Igor je imao priliku prvi komentirati glumčev nastup te ga je potaknuo neka da još više od sebe, no ostatak žirija je imao samo riječi hvale. Larisa Lipovac je pohvalila par i poručila im da izgledaju kao da već godinama plešu zajedno, a Marko i Franka su se složili s pohvalama. Na koncu su uspjeli prikupiti 31 bod, za jedan više nego u prošlotjednoj emisiji, a publika je u prilogu imala prilike upoznati i Filipovu dugogodišnju djevojku i instruktoricu Salse, Natašu Pavičević.

Čitajte i: Moja borba s tihim ubojicom: Matija Lovrec otkriva kako je preživio aneurizmu bazilarne arterije i 17 moždanih udara

Podsjećamo, par se upoznao plešući Salsu u Natašinom plesnom studiju, a emotivni je Filip u prilogu posvetio svoj ples upravo svojoj dragoj. Nakon njegova prvog nastupa, Nataša nije mogla suzdržati suze i ponos, a ovoga je puta simpatični Filip potvrdio da će uskoro okruniti svoju ljubav. Nakon što ga je Maja Šuput upitala ženi li se uskoro, glumac je odgovorio "da, ženim se". Filip i Nataša, koje je povezala upravo ljubav prema plesu, uskoro će stati pred oltar, a u narednim ćemo emisijama vidjeti hoće li se talentirani ljubitelj latinoameričkih plesova jednako dobro snaći i u ostalima.

Linker
25. travanj 2024 00:15