OBITELJ MU JE SVE

Mislav Oršić svaki gol posvećuje samozatajnoj Suzani koja ga je osvojila prije 14 godina

Jedna od zvijezda utakmice Hrvatske protiv Maroka je Mislav Oršić koji je svojim pogotkom doveo Hrvatsku do vodstva pred sam kraj prvog poluvremena. Nogometaš Dinama svaki svoj gol posvećuje supruzi i sinovima.

Jedna od zvijezda utakmice Hrvatske protiv Maroka je Mislav Oršić koji je svojim pogotkom doveo Hrvatsku do vodstva pred sam kraj prvog poluvremena. Nogometaš Dinama svaki svoj gol posvećuje supruzi i sinovima.

Mislav Oršić oduševio je hrvatske navijače kada je pred sam kraj prvog poluvremena uspio ubaciti loptu u mrežu Maroka i dovesti hrvatsku reprezentaciju u vodstvo i prednost za osvajanje bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru. Oršić je svoju debitantsku utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Katru igrao upravo protiv Maroka, a utakmicu s Brazilom odigrao je odlično unatoč virozi koja ga je načela. Naime, uz njegovu je nesebičnu asistenciju Bruno Petković zatresao je brazilsku mrežu kad je to bilo najpotrebnije. Oršić je na svom prvom svjetskom prvenstvu također osjetio slast zabijanja kad je protiv Brazilaca uspješno izveo posljednji jedanaesterac, a sada je oduševio odličnim pogotkom protiv Maroka.

Njegova najveća podrška su supruga Suzana i sinovi Manuel i Ivano, a da mu je obitelj na prvom mjestu pokazao je i objavom fotografije nakon pobjede nad Brazilom kada je podijelio fotografiju sa suprugom i sinom i poručio "Sreća je stvarna samo kad je dijeliš".

Mislav i Suzana zajedno su 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a ljubav su okrunili vjenčanjem 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Istog dana krstili su i sina Manuela.

"Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem", rekao je Oršić prije četiri godine za Jutarnji list. Lani su Suzana i Mislav dobili i sinčića Ivana koji već prati nogometne utakmice. Suzana je svog Mislava vjerno pratila gdje god ga je vodila njegova karijera, a bilo je tu puno postaja, od Spezije, Rijeke i Celja pa sve do Južne Koreje i Kine. Osobito drage uspomene nose iz Južne Koreje.

"Zapravo je ta zemlja odigrala važnu ulogu u našim životima; tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i moram reći da nam je na kraju život u Koreji bio odličan", rekao je jednom Oršić, koji sebe voli opisivati kao skromnog dečka iz zapadnog dijela Zagreba. Danas je najveća Dinamova zvijezda i tu zarađuje nešto više od milijun eura po sezoni.

O Suzani se malo zna, ne pojavljuje se često u javnosti, a Instagram profil joj je zaključan tako da ju najčešće viđamo u Mislavovim objavama u kojima joj često izjavljuje ljubav.

Linker
27. travanj 2024 21:48